GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "ωσαννά" από το "σταύρωσον" δεν απέχει πάρα πολύ...

Yannis Siatras Τρία, από τα πολλά περιστατικά των τελευταίων ημερών: 1) Ι. Πανούσης: Δεν υπάρχει θέμα με μη σύλληψη μεταναστών, κάποιος...

Τρία, από τα πολλά περιστατικά των τελευταίων ημερών:
1) Ι. Πανούσης: Δεν υπάρχει θέμα με μη σύλληψη μεταναστών, κάποιος δημιουργεί τέτοια ζητήματα - Δεν ανοίγουν τα Κέντρα Κράτησης. (αφού αναστατώθηκε το σύμπαν και βγήκαν ανακοινώσεις ακόμη και από την ένωση γερμανών αστυνομικών)
2) Όλοι ακούσαμε τον Βαρουφάκη να λέει στον Αυτιά ότι, αν χρειαστεί, θα βάλει νέους φόρους (σ' αυτούς που έχουν και κατέχουν). Τώρα, ο Βαρουφάκης πάει να μας βγάλει τρελούς.
3) Πέντε ημέρες μετά την Σύνοδο Προέδρων ΤΕΙ, όπου και συζητήθηκε το θέμα, ο νέος γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Δημήτρης Χασάπης διευκρίνισε ότι δεν έχει προβεί ποτέ σε δήλωση περί κατάργησης των ΤΕΙ.
Κύριοι της νέας Κυβέρνησης. Εντάξει, είστε καινούργιοι και καταλαβαίνουμε. Σας γουστάρουμε και πιστεύουμε ότι κάτι μπορείτε να κάνετε. Όμως, μας το βγάζετε ξινό. Δείχνετε πολύ ερασιτέχνες. Μήπως θα πρέπει, μέχρι να μάθετε τη δουλειά, να λέτε λιγότερα, να δουλεύετε περισσότερο και να μη σας βλέπουμε τόσο συχνά στα παραθύρια; Ξέρετε, δεν υπάρχει πιο άτιμο πράγμα από την κοινή γνώμη. Το "ωσαννά" από το "σταύρωσον" δεν απέχει πάρα πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση