GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγραφή υπηκοότητας, ιθαγένειας και επαγγέλματος πατέρα στο Myschool

Απαραίτητη κρίνεται η καταγραφή κατ’ έτους της μαθητικής διαρροής στα σχολεία ώστε να καταστεί  εφικτή η υλοποίηση δράσεων που αποσκο...

Καταγραφή υπηκοότητας, ιθαγένειας και επαγγέλματος πατέρα στο  Myschool
Απαραίτητη κρίνεται η καταγραφή κατ’ έτους της μαθητικής διαρροής στα σχολεία ώστε να καταστεί  εφικτή η υλοποίηση δράσεων που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση και στη μείωση της μαθητικής διαρροής κατά την προγραμματική περίοδο 2014-2020. 
Στο πιο πάνω πλαίσιο αποφασίστηκε η  υποχρεωτική και πλήρη καταγραφή στο Myschool των ακόλουθων πεδίων/στοιχείων που αφορούν τους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, ΓΕΛ, Εκκλησιαστικών Γυμνασίων & Λυκείων, ΕΠΑΛ):
α) δημογραφικά στοιχεία: ονοματεπώνυμο, τάξη, φύλο, ιθαγένεια,
β) στοιχεία προόδου: απουσίες, επίδοση, χαρακτηρισμός φοίτησης,
γ) στοιχεία οικογενειακού περιβάλλοντος: επάγγελμα πατέρα 
Με έγγραφο,  που υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Τάσος Κουράκης, το Υπουργείο Παιδείας παρακαλεί τους Διευθυντές των Δημοσίων σχολικών μονάδων για την πλήρη καταγραφή στο πληροφοριακό σύστημα Μyschool, από το σχολικό έτος 2014-2015 και εφεξής, και των ακόλουθων πεδίων/στοιχείων που αφορούν στους μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: 
α) δημογραφικά στοιχεία: υπηκοότητα (για Δ/θμια Εκπ/ση), ιθαγένεια (για Π/θμια Εκπ/ση),
β) στοιχεία οικογενειακού περιβάλλοντος: επάγγελμα πατέρα (πλην Νηπιαγωγείων). 
Για οποιαδήποτε τεχνική δυσκολία, οι Διευθυντές των εν λόγω σχολικών μονάδων μπορούν να επικοινωνούν με την ομάδα υποστήριξης του Μyschool.
Καλόγηρος Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση