GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα μαχαίρια (μέσω twitter) Δούρου και Παπαδημούλης για την 25η Μαρτίου...

Πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη και της Περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου έγινε η παρέλαση τ...

Πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη και της Περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου έγινε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
Η κόντρα των δύο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχονται από την ίδια εσωκομματική πτέρυγα,  ξεκίνησε από το πρωί και συνεχίστηκε αμείωτη μέσω «τιτιβισμάτων» στο twitter.
Αρχικά ο κ. Παπαδημούλης σχολίασε ειρωνικά την απόφαση του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου και της Περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου για τις εκδηλώσεις μετά το τέλος της παρέλασης.
«Θερμή παράκληση προς συναρμόδιους: Οι εθνικές επέτειοι στο μέλλον να εορτάζονται στο μέλλον, διαφορετικά. Με λιγότερα έξοδα και χωρίς πολύ «ταρατατζούμ»» έγραψε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Ρένα Δούρου σήκωσε το γάντι και – χωρίς να κατονομάσει τον κ. Παπαδημούλη – απάντησε επίσης μέσω twitter στο ίδιο ύφος και με σαφείς αιχμές εναντίον του:
«Θερμή παράκληση προς τιτιβίζοντες: Τα πολιτικά ζητήματα δεν λύνονται με 140 χαρακτήρες. Άλλο η πολιτική άλλο η αυτοπροβολή...».
Ο Δημ. Παπαδημούλης επανήλθε με νέο tweet: «Λυπάμαι πολύ...».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση