GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ατλέτικο-Ρεάλ, προβάδισμα η Γιουβέντους

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ για τα προημιτελικά του Champions League, με τις δύο ο...

Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ατλέτικο-Ρεάλ, προβάδισμα η Γιουβέντους

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ για τα προημιτελικά του Champions League, με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Στο πρώτο ημίχρονο οι “μερένγκες” ήταν καλύτεροι και είχαν τις ευκαιρίες να σκοράρουν, όμως δεν κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν, ενώ στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες έπαιξαν... περισσότερο ξύλο παρά ποδόσφαιρο, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος και να προμηνύει έναν πολύ ενδιαφέροντα επαναληπτικό.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Γιουβέντους χρειάστηκε ένα πέναλτι, που κέρδισε ο Μοράτα και εκτέλεσε εύστοχα ο Βιντάλ στο 57', για να λυγίσει τη Μονακό στο Τορίνο με 1-0, με την ιταλική ομάδα να έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση