GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν τα βρήκε σκούρα και έχασε την ψυχραιμία της η δήμαρχος Τήλου (βίντεο)...

Τσακωμός στον αέρα του δελτίου ειδήσεων στο κανάλι «Ε», το οποίο παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη. Άσχημη τροπή πήρε η συζήτηση με την Δήμα...

Τσακωμός στον αέρα του δελτίου ειδήσεων στο κανάλι «Ε», το οποίο παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη. Άσχημη τροπή πήρε η συζήτηση με την Δήμαρχο Τήλου για το κύμα μεταναστών, η οποία ακολούθησε την προβολή ενός video για το θέμα της παράνομης μετανάστευσης.
Μετά το βίντεο η παρουσιάστρια ρώτησε τη δήμαρχο Μαρία Καμμά- Αλιφέρη, που βρισκόταν σε ένα από τα παράθυρα σε «ζωντανή» σύνδεση μέσω skype, να τοποθετηθεί για το θέμα της παράνομης μετανάστευσης σε ό,τι αφορά το νησί της Τήλου και το πόσουςάλλους μετανάστες μπορεί να δεχτεί.. Η δήμαρχος φανερά εκνευρισμένη, με αγένεια και κομπασμό, επειδή δεν της άρεσαν οι (πολύ λογικές και ευπρεπείς) ερωτήσεις της παρουσιάστριας ανέβασε τους τόνους μέχρι που ρώτησε το όνομα της Μελέτη, λέγοντας ότι ...δεν γνωρίζει με ποια μιλάει.
Η Ελ. Μελέτη ψύχραιμα της ανταπάντησε: «Θα έπρεπε να ξέρετε που φιλοξενείστε τουλάχιστον. Γιατί κι εγώ το όνομά σας δεν το γνώριζα, αλλά το έμαθα. Δεν είναι δική μας δουλειά να σας ενημερώσουμε. Θα πρέπει να ενημερώνεστε και μόνοι σας για κάποια ζητήματα». Η Δήμαρχος πέταξε ένα «λυπάμαι πολύ κυρία Μελέτη» έβγαλε το μικρόφωνό της και αποχώρησε, για να μη δώσει προφανώς τις απαντήσεις που έπρεπε σχετικά με τους μετανάστες που έχουν κατακλύσει το νησί... .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση