GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε η δίκη

Χωρίς την παρουσία της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής στο εδώλιο ξεκίνησε  ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η πολύκροτη δ...

Χωρίς την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε η δίκη

Χωρίς την παρουσία της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής στο εδώλιο ξεκίνησε  ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η πολύκροτη δίκη.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται 43 από τους συνολικά 69 κατηγορούμενους μεταξύ των οποίων  οι Στάθης Μπούκουρας Πολύβιος Ζησιμόπουλος και Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Γιώργος Ρουπακιάς.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι επέλεξαν να εκπροσωπηθούν από τους δικηγόρους τους όπως έχουν δικαίωμα από το νόμο.

Μεταξύ εκείνων που δεν προσήλθαν στο Δικαστήριο είναι  οι πρωην και νυν  βουλευτές ( με αλφαβητική σειρά)  Χρυσοβαλάντης  Αλεξόπουλος , Μιχάλης Αρβανίτης, Γεώργιος Γερμενής, Αντώνης Γρέγος, Αλένη Ζαρούλια, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Κούζηλος, Δημήτρης Κουκούτσης, Ιωάννης Λαγός, Νίκος Μιχαλολιάκος, Νίκος Μίχος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, Ηλίας Παναγιώταρος, Χρήστος Παππάς,

Η αίθουσα είναι κατάμεστη με τους δεκάδες δικηγόρους υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής να έχουν πάρει θέση στα έδρανα αλλά και πολλοί να στέκονται όρθιοι καθώς οι θέσεις δεν είναι αρκετές.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια καθώς αστυνομικοί φρουρούν τους κατηγορούμενους και ελέγχουν όσους μπαίνουν στη δικαστική αίθουσα.

Δεκάδες ειναι οι εκπρόσωποι του Τύπου και οι φωτογράφοι. Πριν την έναρξη της διαδικασίας τα φλας αναβόσβησαν δεκάδες φορές και είναι χαρακτηριστικό ότι ένας από τους κατηγορούμενους γύρισε με το κινητό του τηλέφωνο και φωτογράφησε τους φωτορεπόρτερ.

Στιγμιότυπο της δίκης:  αλλοδαποί μάρτυρες , μάλιστα η γυναίκα φορούσε μαντίλα, μπέρδεψαν τις θέσεις και κάθισαν στο εδώλιο των κατηγορουμένων με αποτέλεσμα  να τους απομακρύνουν λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί.

Μετά τις 9 το πρωί  οδηγήθηκαν  στο Δικαστήριο οι κρατούμενοι κατηγορούμενοι μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Ρουπακιάς.

Το δικαστήριο διέκοψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση