GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι γαμήλιες φωτογραφίες που συγκίνησαν όλη την Κίνα

Οι σχέσεις της Κίνας με το Θιβέτ και τους Θιβετιανούς δεν περνούν εδώ και πολλά πολλά χρόνια το... μήνα του μέλιτος. Ένα νιόπαντρο ζε...

Οι γαμήλιες φωτογραφίες που συγκίνησαν όλη την Κίνα
Οι σχέσεις της Κίνας με το Θιβέτ και τους Θιβετιανούς δεν περνούν εδώ και πολλά πολλά χρόνια το... μήνα του μέλιτος. Ένα νιόπαντρο ζευγάρι όμως αποφάσισε να ακολουθήσει το "τελετουργικό" της φωτογράφισης που ακολουθούν τα περισσότερα νιόπαντρα ζευγάρια στον κόσμο αλλά όχι για τον ίδιο λόγο! Ο Gerong Phuntsok και η Dawa Drolma φωτογραφήθηκαν μετά το γάμο τους τόσο σε πόζες από τη σύγχρονη ζωή τους όσο και από την παραδοσιακή ζωή στα θιβετιανά υψίπεδα.


Οι φωτογραφίες συγκίνησαν εκατοντάδες εκατομμύρια Κινέζων και έκαναν το γύρο του κόσμου μέσω των αναδημοσιεύσεων στα social media.

"Εκπροσωπούμε χιλιάδες νέων ανθρώπων που είναι από εθνικές μειονότητες και άφησαν τα σπίτια τους αναζητώντας μια πιο 'μοντέρνα' ζωή αλλά επέλεξαν να γυρίσουν στην παράδοση αφού ένιωθαν ένα κενό στην καρδιά τους" λέει το νιόπαντρο ζευγάρι.
Το μήνυμα που οι ίδιοι λένε ότι θέλουν να περάσουν είναι "μείνετε πιστοί στις πεποιθήσεις σας".  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση