GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιτ - Τζολί: Eτοιμάζονται να γίνουν γονείς για 7η φορά

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, έχουν εκφράσει την επιθυμία να υιοθετήσουν ένα από τα ...

Πιτ - Τζολί: Eτοιμάζονται να γίνουν γονείς για 7η φορά
Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, έχουν εκφράσει την επιθυμία να υιοθετήσουν ένα από τα ορφανά του πολέμου στη Συρία.
Η 39χρονη πρέσβειρα του ΟΗΕ, φέρεται έτοιμη να γίνει για 7η φορά μαμά.
«Έχει συγκινηθεί πολύ, πολλές φορές κλαίει για την τύχη των ορφανών στη συριακή σύγκρουση. Τώρα που έχουν διευθετηθεί τα θέματα της υγείας της, αυτή και ο Μπραντ πιστεύουν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει μέλος της οικογένειάς τους ένα ορφανό από τη Συρία, πιθανότατα μία κόρη», δήλωσε άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού.
Θυμίζουμε πως οι Μπραντζελίνα έχουν υιοθετήσει τον 13χρονο Μάντοξ από την Καμπότζη, τον 11χρονο Παξ από το Βιετνάμ και την 10χρονη Ζαχάρα από την Αιθιοπία, ενώ έχουν αποκτήσει και τρία βιολογικά παιδιά, την 8χρονη Σιλό και τα 6χρονα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση