GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικό του πολιτικό σχηματισμό ετοιμάζει ο Ζαν-Μαρί Λεπέν

O ιστορικός ηγέτης της γαλλικής ακροδεξιάς, Ζαν Μαρί Λεπέν, ανακοίνωσε σήμερα ότι θέλει να ιδρύσει τον δικό του πολιτικό “σχηματισμό”...

Δικό του πολιτικό σχηματισμό ετοιμάζει ο Ζαν-Μαρί Λεπέν
O ιστορικός ηγέτης της γαλλικής ακροδεξιάς, Ζαν Μαρί Λεπέν, ανακοίνωσε σήμερα ότι θέλει να ιδρύσει τον δικό του πολιτικό “σχηματισμό”, μία εβδομάδα αφότου το Εθνικό Μέτωπο (FN), το κόμμα που ίδρυσε και διηύθυνε για 40 χρόνια, ανέστειλε την κομματική του ιδιότητα.

“Δεν θα ιδρύσω ένα άλλο κόμμα. Θα ιδρύσω ένα σχηματισμό που δεν θα είναι ανταγωνιστικός προς το Εθνικό Μέτωπο”, επεσήμανε ο ίδιος στο ιδιωτικό ραδιοφωνικό δίκτυο Radio Courtoisie.
Ο Λεπέν υποστήριξε πως ο πολιτικός σχηματισμός του θα είναι “ένα αλεξίπτωτο κατά της καταστροφής” και θα καλωσορίσει όλους όσους διαφωνούν με τη σημερινή πολιτική γραμμή του Εθνικού Μετώπου, οι οποίοι κατά τον ίδιο “είναι πολλοί, όμως δεν έχουν τα μέσα για να ακουστούν”, και σημείωσε πως στόχος του σχηματισμού θα είναι να ασκήσει πίεση στο Εθνικό Μέτωπο να επιστρέψει στις πολιτικές που ακολουθούνται εδώ και δεκαετίες στο κόμμα, που ίδρυσε ο ίδιος το 1972.

"Πιστεύω ότι πρέπει να αποκατασταθεί η πραγματική δημοκρατία εντός του κινήματος", πρόσθεσε ο 86χρονος Λεπέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση