GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αυστραλία απειλεί να θανατώσει τα σκυλιά του Τζόνι Ντεπ!

Μέχρι το Σάββατο! Τόση διορία δίνουν οι αρχές της Αυστραλίας στον Τζόνι Ντεπ, να πάρει τα σκυλιά του από τη χώρα αλλιώς θα θανατωθούν...

Η Αυστραλία απειλεί να θανατώσει τα σκυλιά του Τζόνι Ντεπ!
Μέχρι το Σάββατο! Τόση διορία δίνουν οι αρχές της Αυστραλίας στον Τζόνι Ντεπ, να πάρει τα σκυλιά του από τη χώρα αλλιώς θα θανατωθούν! Ο Ντεπ και η σύζυγός του, Άμπερ Χερντ κατηγορούνται ότι παραβίασαν την πολύ αυστηρή νομοθεσία της Αυστραλίας, σχετικά με την καραντίνα των εισαγόμενων στη χώρα ζώων, όταν τον περασμένο μήνα έφεραν μαζί τους στη χώρα τα δυο Yorkshire Terriers που έχουν, τους Boo και Pistol.
Ο γνωστός σταρ και η γυναίκα του έφτασαν στο Κουίνσλαντ με ιδιωτικό τζετ, φέρνοντας μαζί τα κατοικίδια τους. Τώρα η Αυστραλία του διαμήνυσε "να βάλουν τα δυο σκυλιά στο τζετ με το οποίο ήρθαν και να τα πάνε πίσω" αλλιώς θα τους γίνει ευθανασία. Μάλιστα ο ίδιος ο υπουργός Γεωργίας της Αυστραλίας έδωσε τελεσίγραφο 50 ωρών στον Ντεπ.
Τι κι αν έγινε άμεσα ολόκληρη εκστρατεία στο διαδίκτυο, με 1.300 υπογραφές που ζητούν από τον υπ. Γεωργίας να μην θανατώσει τα "χαριτωμένα σκυλάκια". "Έχε λίγο καρδιά Μπαρνάμπι (το όνομα του υπουργού)! Μη σκοτώσεις αυτά τα χαριτωμένα σκυλάκια!" είναι το σύνθημα της εκστρατείας.
Ο Αυστραλός υπουργός απαντά: " Είναι ώρα οι Pistol και Boo να πάνε πίσω στις ΗΠΑ... Αν αρχίσουμε να αφήνουμε σταρ του σινεμά, ακόμη και τον 'πιο σέξυ άνδρα εν ζωή', να φέρει τα σκυλιά του στη χώρα μας, τότε γιατί να μην τους αφήνουμε όλους να παραβιάζουν το νόμο;".
Η Αυστραλία έχει πολύ αυστηρούς νόμους για τα ζώα. Όποιο ζώο μπαίνει στη χώρα, πρέπει να τεθεί σε 10 μέρες καραντίνα τουλάχιστον προκειμένου να μην μεταφέρουν ασθένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση