GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαρία Έλενα Κυριάκου για Eurovision: "Έκλαψα πάρα πολύ χθες"

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου μίλησε στο «Πρωινό Σου Κου» για τη 19η θέση που πήρε στη Eurovision. «Νιώθω ότι έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό...

Μαρία Έλενα Κυριάκου για Eurovision: Η Μαρία Έλενα Κυριάκου μίλησε στο «Πρωινό Σου Κου» για τη 19η θέση που πήρε στη Eurovision.

«Νιώθω ότι έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Όλη η ομάδα είναι περήφανοι γι' αυτό που καταφέραμε. Δυστυχώς, η Eurovision –όπως είπε και η κυρία Κοζάκου- αποτελείται από δύο μέρη, άλλο είναι η εμφάνιση και άλλο η ψηφοφορία. (...) Αυτό που μας έκανε να απορήσουμε είναι πως χώρες που ήταν πιο κάτω από εμάς στον ημιτελικό, βρέθηκαν πιο πάνω. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα πολιτικά και γεωγραφικά δεδομένα. Έχω χρόνια που παρακολουθώ τη Eurovision και πρώτη φορά είδα τόσο προβληματική ψηφοφορία. Ήταν όμως μεγάλη εμπειρία. (...) Έκλαψα πάρα πολύ χθες. Δεν το περίμενα».» ανέφερε η τραγουδίστρια.

Σχολιάζοντας τους 8 βαθμούς της Κύπρου, η Μαρία Έλενα Κυριάκου είπε:

«Το κοινό της Κύπρου μας έδωσε 12άρι, η κριτική επιτροπή ήταν αυτή που μας έριξε. Κι αυτό με στενοχωρεί πάρα πολύ. Το πήρα όμως από το κοινό και αυτό είναι αρκετό για εμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση