GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσπαση στους Podemos! Διαφώνησε με τον Ιγκλέσιας ο συνιδρυτής και παραιτήθηκε...

Ενα ισχυρό «χτύπημα» δέχθηκε το κόμμα των Podemos. Οπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο Πάμπλο Ιγκλέσιας παραιτήθηκε ο συνιδρυτής Χο...

Ενα ισχυρό «χτύπημα» δέχθηκε το κόμμα των Podemos. Οπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο Πάμπλο Ιγκλέσιας παραιτήθηκε ο συνιδρυτής Χουάν Κάρλος Μονεντέρο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος παραίτησης του είναι κάποιες σημαντικές διαφωνίες με τον Ιγκλέσιας και δημόσιες κριτικές του, κάτι που δείχνει την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται οι Podemos μετά και την μείωση στα ποσοστά τους στις τελευταίες δημοσκοπήσεις λίγο πριν τις εκλογές στη χώρα.

Ο ίδιος ο Μονεντέρο μέσω του Twitter ανακοίνωσε ότι παραιτείται και ότι παραμένει φίλος και δεμένος με τον Ιγκλέσιας.

«Είναι σαφές ότι υπάρχουν εντάσεις στους κόλπους του Podemos και όχι μόνο στην ηγεσία του» είχε δηλώσει νωρίτερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιντερνετικό ραδιόφωνο Cable.

Το Podemos ιδρύθηκε στις αρχές του 2014 και λίγους μήνες αργότερα, στις εκλογές του περασμένου Μαΐου, κατάφερε να εκλέξει πέντε ευρωβουλευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση