GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Electronet : Αύξηση τζίρου και κερδών το 2014

Με αυξημένες πωλήσεις και κέρδη έκλεισε το 2014 για την Electronet, όπως ανακοινώθηκε στην τακτική συνέλευση των μελών της. Συγκεκριμέν...

Electronet : Αύξηση τζίρου και κερδών το 2014

Με αυξημένες πωλήσεις και κέρδη έκλεισε το 2014 για την Electronet, όπως ανακοινώθηκε στην τακτική συνέλευση των μελών της. Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις παρουσίασαν άνοδο 7,6% και διαμορφώθηκαν στα 58,2 εκατ. ευρώ, έναντι 54,2 εκατ. το 2013. Τα κέρδη προ φόρων σημείωσαν αύξηση 22,8%, στα 407 χιλ. ευρώ, έναντι 331 χιλ. ευρώ το 2013.

Η εταιρία συνεχίζει επίσης να έχει μηδενικό τραπεζικό δανεισμό, κάτι που περιορίζει σημαντικά τους κινδύνους, ενώ της δίνει την δυνατότητα να κινείται με μεγαλύτερη ασφάλεια. Τα ίδια κεφάλαια της Electronet ανέρχονται σε 6,8 εκατ (31.12.2014) έναντι 6,6 εκατ. (31.12.2013).

Με βάση αυτά τα στοιχεία, παραμένει η μοναδική αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, από τις τέσσερις μεγαλύτερες της αγοράς, που παρουσιάζει θετικά αποτελέσματα σε όλη τη διάρκεια της κρίσης, ενώ βρίσκεται στην τρίτη θέση από πλευράς λιανικών πωλήσεων.

Στην πρόσφατη Τακτική Συνέλευση των Μελών, εκτός των υπολοίπων θεμάτων που συζητήθηκαν, εξελέγη και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Electronet, το οποίο πλέον απαρτίζεται από την Πηνελόπη Αλεξανδρή-Κοραχάη (Πρόεδρος), το Νίκο Κοίλια (Αντιπρόεδρος), τον Κυριάκο Δημίου (Διευθύνων Σύμβουλος), το Βασίλη Καζάνα (Μέλος) και τον Αγαθάγγελο Καρέλη (Μέλος).

Η πρόεδρος της Electronet, Πηνελόπη Αλεξανδρή-Κοραχάη, αναφέρει :

"Το 2014 ήταν η πρώτη χρονιά την περίοδο της κρίσης, που η αγορά έκλεισε με θετικό πρόσημο. Το δίκτυο επιχειρήσεων της Electronet, έχοντας χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης με τον καταναλωτή, ενίσχυσε τις πωλήσεις του. Στην προσπάθεια αυτή όμως, η υφιστάμενη αβεβαιότητα λειτουργεί ανασταλτικά και είναι απαραίτητο να επανέλθει η σταθερότητα, προκειμένου να ενισχυθεί η ανάπτυξη, που είχε καταγραφεί το 2014".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση