GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Γιώργος Σαμαράς ξενιτεύτηκε στα 16 του

Ο Γιώργος Σαμαράς, σε συνέντευξή του στο People, θυμάται χαρακτηριστικά τις πρώτες μέρες μακριά από την πατρίδα του, στα 16 του χρόνια...

O Γιώργος Σαμαράς ξενιτεύτηκε στα 16 του
Ο Γιώργος Σαμαράς, σε συνέντευξή του στο People, θυμάται χαρακτηριστικά τις πρώτες μέρες μακριά από την πατρίδα του, στα 16 του χρόνια.
«Με τη μοναξιά τα έχω βρει. Συμβιβάστηκα. Όταν φεύγεις μόνος σου στα 16 σου στο εξωτερικό, κάνεις μία σαφή επιλογή και αφήνεις πολλά και σπουδαία πράγματα πίσω σου όπως την εφηβεία, τους φίλους και τη γλώσσα σου. Αναγκάζεσαι να ωριμάσεις γρήγορα και ταυτόχρονα να τα βρεις με τον εαυτό σου. Αποκτάς διαφορετικό τρόπο σκέψης, άλλο τρόπο ζωής»
Ποια εικόνα θυμάται πιο έντονα από τις πρώτες μέρες στην Ολλανδία, τη πρώτη χώρα που πήγε, o ίδιος δηλώνει:
«Συννεφιά, βροχή, νύχτα στις 16.30, τα μαγαζιά να κλείνουν στις 17.00 και τα εστιατόρια στις 21.00. Θυμάμαι τη πρώτη μέρα εκεί, γύρισα από τη προπόνηση περίπου στις 22.00 και η κουζίνα του ξενοδοχείου όπου έμενα ήταν ήδη κλειστή! Πήρα το ποδήλατο μου, και έκανες βόλτες μέσα στη νύχτα, ψάχνοντας αρκετή ώρα για κάτι ανοιχτό. Τελικά, έφαγα σάντουιτς σε βενζινάδικο!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση