GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαδημούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα καθαρό προβάδισμα

«Η δική μου αίσθηση είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα καθαρό προβάδισμα. Ο στόχος της αυτοδυναμίας δεν είναι εύκολος, αλλά δεν είναι ανέφικτος»,...

Παπαδημούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα καθαρό προβάδισμα
«Η δική μου αίσθηση είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα καθαρό προβάδισμα. Ο στόχος της αυτοδυναμίας δεν είναι εύκολος, αλλά δεν είναι ανέφικτος», ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον RealFm 97,8 και στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου σχετικά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.
«Οι εκλογές δεν θα είναι “περίπατος” για τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ένα αμαρτωλό πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, που κυβέρνησε τη χώρα για 40 χρόνια και ευθύνεται για τα χάλια της κοινωνίας και της χώρας, εκμεταλλεύεται την πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ «εκ των έσω». Εκμεταλλεύεται τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθεί να απαλλαγεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα», συμπλήρωσε ο κ. Παπαδημούλης.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

2 σχόλια

  1. Δεν είναι θέμα προβαδίσματος. Είναι θέμα αυτοδυναμίας. Να πάρει αυτοδυναμία, γιατί αλλιώς πάλι μετά από 6 μήνες θα έχουμε εκλογές. Αυτές οι εκλογές έχουν δύο στόχους. Αυτοδυναμία του Τσίπρα να τελειώνουμε και να μπει ο Λεβέντης στη Βουλή. Η ψήφος στα άλλα κόμματα είναι χωρίς νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγαλύτερος απατεώνας από τον Τσίπρα δεν υπήρξε από τη μεταπολίτευση και μετά. Δε δίστασε να κανιβαλισει τους συντρόφους του μετά την υπογραφή του χειρότερου μνημονίου, ενάντια στην θέληση των πολιτών που ψήφισαν συντριπτικά ΟΧΙ. Χειρότερος ψεύτης κι από τον Α. Παπανδρέου. Θα είναι ο κύριος υπεύθυνος για την επιστροφή των νεοναζί και της βίας που θα υπάρξει από 'δω και στο εξής. Το ότι μπορεί να μπει στη βουλή ο Λεβέντης δείχνει την τραγική κατάσταση του πολιτικού προσωπικού της χώρας. Σκατά σε όλους τους, πρέπει να πάρουμε μόνοι μας οι πολίτες την κατάσταση στα χέρια μας και να υπερασπισουμε την αξιοπρέπεια και την ελευθερία να καθορίζουμε το μέλλον μας, μακριά από κάθε βίαιη λύση που φέρνει μίσος και διχασμό.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση