GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι όμως! Γιατί επί τρεις εβδομάδες επικρατεί απόλυτη ηρεμία στο Πεδίον του Άρεως...

Achilles M. Peklaris   Σχολιάζαμε σήμερα με αλληλέγγυους στην Τσαμαδού ότι επί τρεις εβδομάδες στο ‪#‎pedion_areos‬ δεν έχει ανοίξει μ...

Achilles M. Peklaris 

Σχολιάζαμε σήμερα με αλληλέγγυους στην Τσαμαδού ότι επί τρεις εβδομάδες στο ‪#‎pedion_areos‬ δεν έχει ανοίξει μύτη και ότι επικρατεί μια απολύτως ειρηνική ατμόσφαιρα μεταξύ των προσφύγων.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες, την τρομακτική ζέστη, τις ουρές για το φαγητό και τις υπόλοιπες διανομές, ήταν μέχρι τώρα ελάχιστες οι στιγμές έντασης. Συνήθως επρόκειτο για κάποια "κοκορομαχία" μεταξύ νεαρών αγοριών (που το αίμα τους βράζει) και καμία από αυτές δεν κατέληξε σε καυγά, όλες αποσοβήθηκαν εύκολα και άμεσα με την παρέμβαση των γύρω.


Και τότε πετάχτηκε ένας αλληλέγγυος και είπε: "Οι Αφγανοί, ως ασιάτες, είναι ήρεμοι άνθρωποι. Φαντάζεστε να ήταν στη θέση τους Έλληνες, με 40 βαθμούς, Αύγουστο στο Πεδίον του Άρεως, στις σκηνές και στα συσσίτια"; Και μετά δεν άκουσα τί είπαν γιατί πήγα να βοηθήσω στο κουβάλημα νερών, ο άλλος πήγε στην κουζίνα για να κόψει πατάτες, ενώ ο τρίτος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα και έτσι η συζήτηση σταμάτησε εκεί.

Ε, δεν χρειαζόταν να πούμε και τίποτε άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση