GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα περί συνεργασίας με Τσίπρα κάνουν μεγάλο κακό στο ΠΟΤΑΜΙ....

Λυκούργος Λιαρόπουλος Στ. Θεοδωράκης σήμερα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Το 30% δεν μπορεί να αλλάξει την Ελλάδα, ακόμη και αν το ήθελε". ...

Λυκούργος Λιαρόπουλος
Στ. Θεοδωράκης σήμερα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Το 30% δεν μπορεί να αλλάξει την Ελλάδα, ακόμη και αν το ήθελε". Δηλαδή, σκεφθείτε αν δεν το ...ήθελε!!!. Σαν να λέμε "καλύτερα υγιής και πλούσιος, παρά φτωχός και άρρωστος".
Τα περί συνεργασίας με Τσίπρα κάνουν πολύ μεγάλο κακό στο ΠΟΤΑΜΙ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που θα ψηφίσει ΠΟΤΑΜΙ για να συγκυβερνήσει με τη Θεανώ Φωτίου και τον Μπαλτά (τον οποίο ...."συμβουλεύθηκε" ο Τσίπρας λίγες μέρες πριν πάρει αποφάσεις.
Ο κ.Θεοδωράκης οφείλει στους ψηφοφόρους του παλιούς και επίδοξους, μία καθαρή κουβέντα. Και αυτή δεν περιλαμβάνει Κυβέρνηση Τσίπρα, με ή χωρίς .... βελτιωτικά. Αντίθετα, ένα ΠΟΤΑΜΙ 3ο κόμμα, συγκυβερνώντας με τη ΝΔ, μπορεί να ...."Αλλάξει την Ελλάδα". Μόνο αυτό και μόνο έτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση