GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαριά κατηγορία για την Γιάννα! Σε τι εμπλέκει η Ραχήλ Μακρή την "οικογένεια Αγγελοπούλου"...

Ραχήλ Μακρή (Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον Γιάννη Στουρνάρα ότι δεν συνεργάστηκε με την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την υ...

(Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον Γιάννη Στουρνάρα ότι δεν συνεργάστηκε με την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την υπόθεση της Siemens καθώς και με την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους). 
Γιατί να έρθει αφού τον κάλυψαν οι πάντες και ο εκπρόσωπος δημοσιογράφος που δεν δέχτηκε υπουργιλίκι για να μείνει λέει στην Βουλή να κυνηγά την πρόεδρο. Οι κακές γλώσσες λενε εχει βγάλει φιρμάνι και μαζεύει υπογραφές για να διώξουν την ενοχλητική πρόεδρο που μιλάει για διαγραφές χρεών για Siemens και για λίστες και κάνει και επιτροπές και καλεί τον φίλο Στουρνάρα στην Βουλή για να μην πει για την έκθεση της ΤΤΕ που απέστειλε άρον άρον σε μη προβλεπόμενο χρόνο. Ελπίζω τώρα στις διακοπές να ηρεμήσετε λίγο από τις εμμονές καταδίωξης και να μην την βγάλετε σε γιάφκες με τους συνηγόρους της οικογένειας αγγελοπουλου για την μεθόδευση αποπομπής της Προέδρου.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον Γιάννη Στουρνάρα ότι δεν συνεργάστηκε με την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την υπόθεση της Siemens καθώς και με την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.
"Αρνήθηκε να χορηγήσει στην Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους τα ζητούμενα στοιχεία κίνησης των δανείων της χώρας επικαλούμενος το τραπεζικό απόρρητο, κάτι εξόχως προκλητικό και αβάσιμο. Αρνήθηκε να προσέλθει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την υπόθεση της Siemens με δεδομένο το ρόλο του ως του υπουργού που υπέγραψε τον επονείδιστο συμβιβασμό - τον άκυρο συμβιβασμό με την εταιρεία αυτή" ανέφερε μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση