GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι άλλο αντισυνταγματικό "κατόρθωμα" από τον Παυλόπουλο! Δεν θέλει να συγκαλέσει συμβούλιο αρχηγών...

Στην τηλεφωνική συνεννόηση με τους αρχηγούς των κομμάτων, μόλις επιστρέψει την εντολή και ο πρόεδρος της τρίτης κοινοβουλευτικά δύναμης, ...

Στην τηλεφωνική συνεννόηση με τους αρχηγούς των κομμάτων, μόλις επιστρέψει την εντολή και ο πρόεδρος της τρίτης κοινοβουλευτικά δύναμης, της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, προσανατολίζεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Και αυτό διότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος έχουν ξεκαθαρίσει πως δε θα συμμετάσχουν σε σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για μία τελευταία προσπάθεια εύρεσης λύσης, καθιστώντας αριθμητικά αδύνατο το σχηματισμό κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή.
Κάτι που σημαίνει ότι μέχρι την Παρασκευή θα ορκιστεί η υπηρεσιακή κυβέρνηση και η χώρα θα οδηγηθεί στις κάλπες γρήγορα (κάτι που επιθυμεί το Μαξίμου, για αυτό και αρνείται κάθε συνάντηση στο πλαίσιο των διερευνητικών), στις 20 Σεπτεμβρίου συγκεκριμένα.
Με την τάχιστη δρομολόγηση των εξελίξεων ωστόσο διαφωνεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος όπως και ο κ.Λαφαζάνης χθες, ζήτησε σήμερα στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ οι εκλογές να πάνε στις 27 Σεπτεμβρίου δηλώνοντας αντίθετος γενικώς με τις διαδικασίες εξπρές.
Ο κ.Μεϊμαράκης, ο οποίος χθες επιστρέφοντας την εντολή είπε με νόημα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας “Θα ανταποκριθώ σε κάθε προσπάθεια, που γνωρίζω ότι κάνετε, για να συνεννοηθούν οι πολιτικές δυνάμεις. Έχουμε ακόμη χρόνο στη συνεδρίαση υπό την Προεδρία σας, για να πρυτανεύσει η λογική της Εθνικής Συνεννόησης”, υπογραμμίζοντας έτσι την ανάγκη να συγκληθεί οπωσδήποτε το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, δια ζώσης και όχι τηλεφωνικά, δήλωσε επίσης στο ΣΚΑΪ: “Η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών θα μπορούσε να γίνει ακόμη και χωρίς τον Τσίπρα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση