GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τυροκομικά...

Τα τοπικά τυροκομικά προϊόντα θα αποτελέσουν σίγουρα το γευστικότερο αναμνηστικό κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στα πανέμορφα Χανι...

Τυροκομικά Μπαλαντίνος, αυθεντία στο χώρο της τυροκομίας στα Χανιά
Τα τοπικά τυροκομικά προϊόντα θα αποτελέσουν σίγουρα το γευστικότερο αναμνηστικό κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στα πανέμορφα Χανιά. Ειδικός στο χώρο η επιχείρηση Μπαλαντίνος, θα σας συστήσει μόνο στα καλύτερα.


Η ενασχόληση, λοιπόν, της οικογένειας Μπαλαντίνου με την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων ξεκίνησε το 1930, όποτε και λειτούργησε το πρώτο κατάστημα στο κέντρο της πόλης των Χανίων. Έκτοτε, με σεβασμό στην ποιότητα, η εταιρεία κατάφερε να διακριθεί και να δημιουργήσει κορυφαία προϊόντα που κέρδισαν την αποδοχή του κόσμου σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η επιχείρηση είναι πιστοποιημένη κατά ISO 22000 και βραβευμένη με τρία βραβεία γεύσης (2007, 2009, 2011). Σήμερα, στο τιμόνι της βρίσκεται η τέταρτη γενιά των ιδιοκτητών, η οποία συνεχίζει με σύνεση την πολυετή παράδοση στο χώρο της τυροκομίας, παράγοντας ποιοτικά προϊόντα στο σύγχρονο εργοστάσιο στο Βαρύπετρο Νέας Κυδωνίας.
Προϊόντα-σημεία αναφοράς της είναι η περίφημη γραβιέρα Κρήτης, το πρόβειο γιαούρτι, το κεφαλοτύρι, το πηχτόγαλο Χανίων, η στάκα, ο ανθότυρος (και ξηρός) και το τυρομάλαμα.
Tip: Μπορείτε να βρείτε τα τυροκομικά προϊόντα Μπαλαντίνος σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
Info:
Καθημερινά: 08.00-21.00
Σκαλίδη 25, Χανιά
Τηλ. 28210 95517
info@balantinos.gr
www.balantinos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση