GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κως: Μάχη για μία καμπίνα και συνθήματα υπέρ του Ισλαμικού Κράτους!

Τουλάχιστον 1.166 πρόσφυγες από τη Συρία έχουν επιβιβαστεί από τις δύο τα ξημερώματα της Δευτέρας έως τώρα στο επιβατηγό οχηματαγωγό π...

Κως: Μάχη για μία καμπίνα και συνθήματα υπέρ του Ισλαμικού Κράτους!
Τουλάχιστον 1.166 πρόσφυγες από τη Συρία έχουν επιβιβαστεί από τις δύο τα ξημερώματα της Δευτέρας έως τώρα στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που βρίσκεται στο λιμάνι της Κω (το πλοίο έχει χωρητικότητα 2.500 ατόμων).
Η προσέλευση των προσφύγων στο πλοίο έγινε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία και το Λιμενικό. Για λόγους ασφαλείας κρίθηκε σκόπιμο να μπουν στο πλοίο μόνο οι πρόσφυγες που έφτασαν το Σάββατο στην Κω και ελέγχθηκαν πλήρως ενώ αγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν θα μπουν και πρόσφυγες/μετανάστες από τους ήδη παραμένοντες στην πόλη.
Μετά το κλείσιμο του ξενοδοχείου «Κάπτεν Ηλίας» υπάρχει φόβος να γίνουν πάνω στο πλοίο συμπλοκές και επεισόδια μεταξύ μεταναστών διαφορετικών εθνοτήτων, όπως συμβαίνει συχνά τις τελευταίες ημέρες  κυρίως μεταξύ Πακιστανών- Αφγανών και Ιρακινών.
Μάλιστα την ώρα της αναμονής και πριν ανοίξουν οι πύλες εισόδου στην επιβατική προβλήτα έφτασε ομάδα νεαρών Ιρακινών μεταναστών οι οποίοι διαμαρτύρονταν με φωνές γιατί να προηγηθούν οι Σύριοι πρόσφυγες. Μάλιστα, σύμφωνα με το aegeanews.gr, οι Ιρακινοί διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα υπέρ του Ισλαμικού Κράτους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση