GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Θεοδωράκης παρουσίασε τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας- ΒΙΝΤΕΟ

Τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Ποταμιού, Νικηφόρο Διαμαντούρο, παρουσίασε επίσημα στα γραφεία του Κινήματος ο Σταύρος Θεοδωρ...

Ο Θεοδωράκης παρουσίασε τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας- ΒΙΝΤΕΟ

Τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Ποταμιού, Νικηφόρο Διαμαντούρο, παρουσίασε επίσημα στα γραφεία του Κινήματος ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε στη σύντομη ομιλία του ότι η επιλογή του Νικηφόρου Διαμαντούρου είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην κοινωνία και το πολιτικό σύστημα ότι «υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κυβερνήσουν τη χώρα και δεν είναι τα παιδιά του κομματικού σωλήνα».

«Εμείς θέλουμε οι τύχες της χώρας, οι τύχες αυτής της κοινωνίας, να συνδυαστούν με τη δράση κάποιων ανθρώπων όπως ο Νικηφόρος Διαμαντούρος» σημείωσε και προανήγγειλε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα των ανθρώπων που προτείνει το Ποτάμι για να βρεθούν στην πρώτη γραμμή.

Δείτε το απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση