GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Συνάντηση των 4 με στόχο την εσωκομματική ηρεμία

Στις 5 το απόγευμα θα συναντηθούν στη Βουλή οι 4 υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας με στόχο να επέλθει η ηρεμία στο εσωκο...

ΝΔ: Συνάντηση των 4 με στόχο την εσωκομματική ηρεμία

Στις 5 το απόγευμα θα συναντηθούν στη Βουλή οι 4 υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας με στόχο να επέλθει η ηρεμία στο εσωκομματικό μέτωπο, μία ημέρα μετά την ένταση στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και τα... γαλλικά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με φόντο τις προεδρικές εκλογές.

 Μία ώρα μετά,  στις 6 θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος για τη χάραξη της στρατηγικής που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία τις επόμενες μέρες στη Βουλή.

ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει αφήσει ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο αποχώρησης από την κούρσα της διαδοχής. Μήλον της έριδος έιναι το αντίτιμο της συμμετοχής των μελών της ΝΔ στην εκλογική διαδικασία, αλλά και κυρίως το θέμα της επιλογής της εταιρίας που θα διεξαγάγει την εκλογή.

«Αν ο νομικός σύμβουλος πει ότι το θέμα είναι εντάξει νομικά με τη νομοθεσία που ισχύει, τότε το θέμα είναι λήξαν και προχωρά η διαδικασία. Αλλά τον ψάχνουμε και σήμερα από το πρωί», είπε συγκεκριμένα ο πρόεδρος και υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, μιλώντας σήμερα με δημοσιογράφους στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού.

Παράλληλα τόνισε ότι η διασφάλιση της διαφάνειας και της νομιμότητας είναι ευθύνη του προέδρου του κόμματος και πως με αυτή την ιδιότητα και όχι ως υποψήφιος μπήκε χθες στη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ.

1 σχόλιο

  1. Βαγγέλας η Ντορό-Βαγγέλας , η Βαγγελό-Ντοράκης ο Κρητίκαρος …
    « Ο “@αμαώ” και δέρνω…»

    Nτορό-Βαγγέλα κατέβα στην Συγγρού και @αμισέ τα όλα και όλους τους φούστηδες και τους φούφληδες που κάνουν τώρα πιάτσα στο κόμμα…

    «Βαγγέλα είσαι η ελπίδα μας… πήδα μας …πήδα μας …» κράζουν οι κεκραγμένοι Νέο-Δούλοι

    Υ.Σ. Φαυλόπουλου που κατά προτροπή του Βαγγέλα του έγλυψε τον “πούλο”
    «Τα παπάρια του Βαγγέλη είναι ζάχαρη … είναι μέλι …»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση