GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο νεκροί από την κακοκαιρία σε Μενίδι και Πετρούπολη

Νεκρός ανασύρθηκε, άνδρας 50 ετών από το αυτοκίνητό του στη διάρκεια της νεροποντής, η οποία πλημμύρισε τους δρόμους στο Μενίδι. Σύμφω...

Δύο νεκροί από την κακοκαιρία σε Μενίδι και Πετρούπολη

Νεκρός ανασύρθηκε, άνδρας 50 ετών από το αυτοκίνητό του στη διάρκεια της νεροποντής, η οποία πλημμύρισε τους δρόμους στο Μενίδι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ στο αυτοκίνητο ήταν και η μητέρα του, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση. Το περιστατικό συνέβη στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μαυροπηγής στο Μενίδι, ενώ όπως αναφέρει η πυροσβεστική ο δρόμος ήταν πλημμυρισμένος. 

Νωρίτερα, στην Πετρούπολη, μια γυναίκα 70 ετών, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που πλημμύρισαν δρόμο έξω από σχολείο. Στη συνέχεια, την άτυχη γυναίκα χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο και την τραυμάτισε σοβαρά. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου και νοσηλεύεται μέχρι και αυτή την ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση