GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν φεύγει η Σαββαΐδου, πόλεμος με τον Τσίπρα!

Διαστάσεις βεντέτας φαίνεται ότι θα προσλάβει τελικά η υπόθεση της καρατόμησης της γενικής γραμματέως Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνας Σαββαΐδο...

Διαστάσεις βεντέτας φαίνεται ότι θα προσλάβει τελικά η υπόθεση της καρατόμησης της γενικής γραμματέως Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνας Σαββαΐδου, καθώς όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει τα όπλα, καθώς αισθάνεται ότι έχει το δίκιο με το μέρος της.
Αν τελικά η κα Σαββαΐδου αποφασίσει να τραβήξει το σχοινί και παραμείνει στη θέση της εκμεταλλευόμενη την αυτονομία που διαθέτει, τότε η κόντρα θα είναι πλέον προσωπική με τον πρωθυπουργό αλλά και τον πολιτικό της προϊστάμενο, Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Μια τέτοια κατάσταση αφενός θα καταστήσει δυσλειτουργική διεύθυνσή της και αφετέρου θα δώσει εικόνα σύγκρουσης της κυβέρνησης με την τρόικα. Κάθε μέρα που θα διαρκεί η κόντρα αυτή με την κυρία Σαββαΐδου ο Αλέξης Τσίπρας θα καταγράφει απανωτές ήττες και θα πλήττεται το πολιτικό του γόητρο.
Βέβαιη θεωρείται και η αντίδραση της τρόικας στην κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει την παραίτησή της γενικής γραμματέως Δημοσίων Εσόδων, η οποία θα δεν αποκλείεται να προκαλέσει εμπλοκή στην εν εξελίξει πρώτη αξιολόγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση