GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερχεται! Επανάσταση στην ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στην Υγεία...

1 σχόλιο

 1. Αιματοβαμμένα στην κυριολεξία είναι τα ενημερωτικά που στέλνει η αμερικανική πρεσβεία στα κεντρικά του State Department για τις εξελίξεις στην Αθήνα. Για την ακρίβεια είναι σοκαριστικά μια και περιγράφουν έναν κολασμένο χειμώνα με σκηνικό πολέμου στο κέντρο των μεγάλων πόλεων της Ελλάδας.

  Η ελληνική κυβέρνηση-για την ακρίβεια το υπ. Δημόσιας Τάξης-έχει προετοιμασθεί ήδη για μια σιδερόφρακτη Αθήνα, ενώ για την προστασία της Βουλής η ελληνική κυβέρνηση έχει παραγγείλει σιδερένιο τείχος ύψους 15 μέτρων!

  Σύμφωνα με τα ενημερωτικά των Αμερικανών τουλάχιστο δύο υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα έχουν ύποπτα πόθεν έσχες κάτι που θα επιταχύνει τις εξελίξεις και την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ.

  Ενας από τους δύο υπουργούς είχε ξεχάσει για τρία χρόνια να δηλώσει ένα εκατ. ευρώ, κάτι που έκανε με συμπληρωματική δήλωση φέτος, ενώ ο άλλος εμφανίζεται να έχει στην κατοχή του μετοχές σε εταιρεία, ενάντια στους περιορισμούς για τη συμμετοχή στο κυβερνητικό συμβούλιο.

  Παράλληλα, φέρεται να έχουν εντοπιστεί και δύο βουλευτές που έχουν φορολογικές εκκρεμότητες, οι οποίοι και αναμένεται να κληθούν για εξηγήσεις στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες.

  Οι Αμερικανοί εκτιμούν πως ο Δεκέμβρης του 2008 θα είναι εισαγωγή στα κολασμένα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2015.

  Mάλιστα προβλέπουν εκλογές την Ανοιξη του 2016 μέσα σε μια Ελλάδα-κόλαση.

  (ΈΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΊ...Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΝΆ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΆ).. Μες στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, χώρεσε και η τακτοποίηση της σύμβασης με την εταιρεία security.

  Δείτε άρθρο 2 παρ. 8
  Η σύμβαση φύλαξης της Κεντρικής Υπηρεσίας του Σ.Δ.Ο.Ε., των Κεντρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών επί της οδού Καραγιώργη Σερβίας 10 και επί της οδού Καραγιώργη Σερβίας 8 και των Κεντρικών Υπηρεσιών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους επί της οδού Πανεπιστημίου 37 και επί της οδού Κάνιγγος 29, οι οποίες έληξαν ή λήγουν την 28.9.2015, την 31.10.2015, την 31.10.2015, την 17.6.2015 και την 17.6.2015 αντίστοιχα, κατά παρέκκλιση των οριζομένων στο εδάφιο 2 της παραγράφου 1 του άρθρο 133 του Ν. 4270/14 (Α’ 143), παρατείνονται για το χρονικό διάστημα από την ψήφιση του παρόντος έως την 31.12.2015.

  Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής οι Αμερικανοί έχουν καλέσει στις ΗΠΑ πρώην πρωθυπουργό ώστε να περάσει από interview για το κατά πόσο μπορεί να αποσοβήσει ένα αιματοκύλισμα στην Ελλάδα τους προσεχείς μήνες....Η Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) των Ηνωμένων Πολιτειών...(Πρόκειται για τη μυστική υπηρεσία που είναι αρμόδια για τις παρακολουθήσεις στο εξωτερικό) Το θεωρούν δεδομένο πια .....

  ΡΕ παπάρες πολιτικάντηδες τα ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ δεν τα ΑΚΟΎΤΕ δίπλα στην ΤΟΥΡΚΙΆ!!!!

  Φαντάζεστε ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΊ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟΥΣ--ΑΝΕΡΓΟΣ--ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΠΕΙΝΑΣΜΈΝΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΝΑ σας κάνει στην πλατεία Α-συντάγματος ΕΝΑ ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ άλλα τούρκα με 150-200 ΝΕΡΚΟΥΣ ΑΠΌ ΤΟΝ (ΣΩΡΌ) ΤΟ ΤΙ ΈΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!!!!!

  ΠΡΏΤΟΝ ΘΑ ΠΆΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΎΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ....

  ΠΟΥΣΤΑΡΙΆ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΘΑΊΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ((ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΊΔΑ ΠΟΥ ΚΆΝΑΤΕ Λ-ΕΠΊΔΑ)..ΚΑΙ ΜΑΖΊ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΣΥΡΙΖΕΟΙ---ΠΑΣΟΚ--ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ--ΑΝΕΛ---ΠΟΤΑΜΙ....ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΏΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ--ΤΟΥ ΚΌΨΙΜΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΆΞΕΩΝ--ΤΗΝ ΑΥΞΉΣΕΙ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΊΟΥ ΣΕ ΛΑΪΚΆ ΜΈΣΑ----ΤΗΣ ΊΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΉ ΜΝΗΜΟΝΊΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΜΗΜΈΝΟΙ Ε.Ε.---- ΡΕ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ;;;;;ΓΙΑΤΊ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΎΣ ΑΛΛΑ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥΣ ΠΆΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΈΝΟ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση