GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μίνως Θεοχάρης μίλησε για το bullying που δεχόταν στο σχολείο

Ο Μίνως Θεοχάρης ήταν καλεσμένος στο «Parole» με την Αννίτα Πάνια και μίλησε για το bullying που δεχόταν, όταν πήγαινε σχολείο, αλλά κα...

Ο Μίνως Θεοχάρης μίλησε για το bullying που δεχόταν στο σχολείο Ο Μίνως Θεοχάρης ήταν καλεσμένος στο «Parole» με την Αννίτα Πάνια και μίλησε για το bullying που δεχόταν, όταν πήγαινε σχολείο, αλλά και τα τραύματα που του άφησαν τα χρόνια αυτά.
«Σίγουρα μου έχει αφήσει τραυματάκια – μη σου πω τραυματάρες. Το bullying έπαιρνε διάφορες μορφές βίας. Και λεκτική και ορισμένες φορές σωματική. Αλλά πώς να αντιδράσω; Όταν ήμουν ένας και ήταν εικοσιπέντε!» εξομολογήθηκε ο Μίνως Θεοχάρης.
Ενώ συμπλήρωσε:
«Θυμάμαι από την α' γυμνασίου μέχρι τη γ' λυκείου ήταν τα... μαύρα χρόνια της ζωής μου, τα πιο δύσκολα. Θυμάμαι πλησίαζα την πόρτα του σχολείου για να μπω και πάθαινα την πρώτη κρίση πανικού... Σε καμία περίπτωση δεν πήγαινα με χαρά στο σχολείο. Έφευγα με χαρά!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση