GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Βρεφών "Η Μητέρα"

Δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Βρεφών "Η Μητέρα", μοίρασαν σήμερα ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συ...


Δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Βρεφών "Η Μητέρα", μοίρασαν σήμερα ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης υπήρξε και εκτενής συζήτηση, με τους εργαζόμενους του Κέντρου, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω έλλειψης προσωπικού και τις καθυστερήσεις στην υιοθεσία των παιδιών που φιλοξενούνται.
"Το Κέντρο Βρεφών "Η Μητέρα", είναι μια δομή ανεκτίμητης κοινωνικής προσφοράς, ένα "σπίτι" που αγκαλιάζει με φροντίδα και στοργή τα παιδιά που χρειάζεται να ζήσουν για λίγο ή μόνιμα μακριά από τις οικογένειές τους" ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης. Χαρακτήρισε "πολύτιμο" το κοινωνικό έργο που προσφέρουν οι εργαζόμενοι, παρά τις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν, λόγω έλλειψης ικανού αριθμού προσωπικού, όπως είπε, και δήλωσε ότι ο ΙΣΑ θα είναι στο πλευρό τους και θα τους στηρίξει για να επιλυθούν τα δίκαια αιτήματά τους και κυρίως για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις σε ζητήματα αναδοχής και υιοθεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση