GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος για τη στράτευση των γυναικών: Μια κουβέντα κάναμε!

Μετά τις αναταράξεις που προκάλεσε στην κυβέρνηση η πρόταση του Πάνου Καμμένου για την στράτευση των γυναικών και τις σαφείς αποστάσεις...


Μετά τις αναταράξεις που προκάλεσε στην κυβέρνηση η πρόταση του Πάνου Καμμένου για την στράτευση των γυναικών και τις σαφείς αποστάσεις που κράτησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τις θέσεις αυτές, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας φαίνεται ότι παίρνει πίσω τα όσα εξήγγειλε .
«Οι απόψεις του κ. Καμμένου για τα στρατιωτικά Λύκεια γυναικών, δεν αποτελούν προϊόν κάποιου νομοθετικού εργαλείου», δήλωσε τη Δευτέρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελος.
Ετσι, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, ο Π. Καμμένος δεν το λέει ευθέως ότι μπαίνει στο ψυγείο η πρωτοβουλία του, αλλά αφήνει να διαρρεύσει ότι «μια κουβέντα κάναμε, μια σκέψη ήταν, μια πρόταση και τίποτα άλλο».
Σημειώνεται ότι υπήρχαν και άλλες «σκέψεις» ή «κουβέντες» από το υπουργείο Άμυνας, όπως αύξηση της θητείας στους 12 μήνες. Όμως, προτού καν δημοσιοποιηθεί η «σκέψη» έδειξε τα δόντια της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και η κουβέντα σταμάτησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση