GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Ο Φλαμπουράρης δεν απορρίπτει την ιδέα της Οικουμενικής!

Στη σχέση που έχει με τον Αλέκο Φλαμπουράρη, αλλά και στη θέση του υπέρ του σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης αναφέρθηκε το πρωί της ...


Στη σχέση που έχει με τον Αλέκο Φλαμπουράρη, αλλά και στη θέση του υπέρ του σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης αναφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης, μιλώντας στο Mega, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
«Ο Φλαμπουράρης είναι 35 χρόνια φίλος μου. Αν βλεπόμαστε στον διάδρομο φιλιόμαστε και μιλάμε 20 λεπτά. Δεν μιλάμε "γεια σου Αλέκο" και έφυγε… Έχουμε πολλές παλιές ιστορίες», σημείωσε ο κ. Λεβέντης.
Ο ίδιος ανέφερε επίσης πως «όταν συζητάω με τον Φλαμπουράρη την ιδέα της οικουμενικής, δεν την απορρίπτει». Συμπλήρωσε ότι «οι θερμοκέφαλοι του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί της Αυγής στρέφονται εναντίον μου, γιατί σου λέει αυτός πάει να μας αφαιρέσει τις καρέκλες. Αυτοί δεν κοιτάνε τη χώρα. Κοιτάνε την καρέκλα.
Όλους αυτούς ο Τσίπρας ως βαρίδια πρέπει να τους παραμερίσει. Αν δεν το κάνει, θα τον πάρουν μαζί του στον πάτο της θάλασσας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση