GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητροπολίτης Φθιώτιδος: Θυμούνται την εκκλησία όταν χρειάζονται τις ψήφους - ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος για τους πολιτικούς που ψήφισαν το νομοσχέδιο για το Σύμφωνο συμβίωσης. ...


Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος για τους πολιτικούς που ψήφισαν το νομοσχέδιο για το Σύμφωνο συμβίωσης.
«Ας το έλεγαν πριν από τις εκλογές να ήξερε ο κόσμος τι θα ψηφίσει. Τώρα εγώ πως να δεχθώ βουλευτές που ψήφισαν την απόρριψη του Ευαγγελίου; Σταράτο και αντρίκιο είναι να πουν ορισμένοι πολιτικοί που ψήφισαν "εμείς με την εκκλησία δεν θέλουμε επαφές". Όχι να χρειάζονται την εκκλησία όταν χρειάζονται τις ψήφους...», είπε ο Νικόλαος μιλώντας στο κανάλι "ΕΝΑ".
Όταν ρωτήθηκε για τους τοπικούς άρχοντες ο Μητροπολίτης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα λέγοντας «Εάν ψηφίζουν τέτοιους νόμους θα επιθυμούσα να μην έχουν επαφές με την εκκλησία...», ενώ παρότρυνε τους πιστούς να ψηφίζουν μόνο πιστούς πολιτικούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση