GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια διάσημη ηθοποιός μισεί την Πρωτοχρονιά...

Για τους περισσότερους η παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι η κατάλληλη στιγμή για γιορτή και χαρά. Για κάποιους άλλους, όμως, είναι μια δύσκολ...

Για τους περισσότερους η παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι η κατάλληλη στιγμή για γιορτή και χαρά. Για κάποιους άλλους, όμως, είναι μια δύσκολη στιγμή, όπως για την Τζένιφερ Λόρενς.
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είπε στον Graham Norton και τον βραβευμένο με Όσκαρ συνάδελφό της Eddie Redmayne κατά τη διάρκεια εμφάνισης στο Graham Norton Show που θα προβληθεί αύριο το βράδυ, πως η τελευταία βραδιά της χρονιάς δεν θυμίζει σε τίποτα τις ταινίες. 
"Ποτέ δεν είχα μια καλή Πρωτοχρονιά - όλοι κυνηγούν μια καλή στιγμή και καταλήγει απογοήτευση. Ποτέ δεν προγραμματίζω κάτι, και κάνω ότι προκύψει, αλλά πάντα καταλήγω μεθυσμένη και απογοητευμένη. Μεθυσμένη και Απογοητευμένη θα πρέπει να είναι ο τίτλος των απομνημονευμάτων μου!" προσθέτει χαριτολογώντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση