GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατρούγκαλος: Υπάρχουν και δικηγόροι που φοράνε γραβάτες Armani και Dior -ΒΙΝΤΕΟ

"Γραβάτα στο δικαστήριο όλοι φοράνε. Και το μπλοκάκι που βγάζει 800-1000 ευρώ το μήνα και οι δικηγόροι που βγάζουν 60.000, 80.000, 1...


"Γραβάτα στο δικαστήριο όλοι φοράνε. Και το μπλοκάκι που βγάζει 800-1000 ευρώ το μήνα και οι δικηγόροι που βγάζουν 60.000, 80.000, 100.000 ευρώ το χρόνο που φοράνε τη γραβάτα την Αrmani και τη Dior" είπε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος μετά το τέλος της συνάντησης με τους επιστημονικούς φορείς στο Μέγαρο Μαξίμου.

"Επομένως είπαμε ότι θέλουμε ένα σύστημα που δεν θα έχουν τα συνήθη υποζύγια, οι μισθωτοί, το βάρος σαν επιδοτούν τις συντάξεις άλλο και στο εσωτερικό κάθε κατηγορίας να μην είναι οι πιο οικονομικά αδύναμοι αυτοί που θα τραβάνε το κάρο να μοιράζονται τα βάρη αναλόγως. Στη συζήτηση που έγινε αυτό έγινε γενικά αποδεκτό" τόνισε ο κ. Κατρούγκαλος, σημειώνοντας πως  οι μεγάλοι κερδισμένοι της μεταρρύθμισης είναι όσοι έχουν εισόδημα κάτω από 12.000 ευρώ. 

"Εμείς όμως θέλουμε να πάρουμε μέτρα και για να μην υπάρχει υπέρμετρη επιβάρυνση και σε άλλες κατηγορίες ελεύθερων επαγγελματιών" συνέχισε και μίλησε για τα μέτρα που συζητήθηκαν για τους νέους επιστήμονες. "Ο πρωθυπουργός πρότεινε και το δέχθηκαν οι συνομιλητές μας να μην υπολογίζεται σαν βάση της εισφοροδοτικής τους ικανότητας ο μισθός του ανειδίκευτου εργάτη, αλλά το 80% αυτού του ποσού. Και για να έχουν μια βοήθεια τα δύο πρώτα χρόνια της πενταετίας. Να πληρώνουν εισφορές στο 14% του εισοδήματος και τα τρία τελευταία χρόνια στο 17%'. 

Δείτε το βίντεο από το MEGA

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση