GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ τις συγκεντρώσεις (για το Σάββατο) στο κέντρο της Αθήνας!

Αντί να ληφθούν μέτρα ασφαλείας για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων μεταξύ αντιφασιστών και μελών της Χρυσής Αυγής το απόγευμα του Σαββάτου...

Αντί να ληφθούν μέτρα ασφαλείας για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων μεταξύ αντιφασιστών και μελών της Χρυσής Αυγής το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής πήρε την απόφαση να απαγορέψει τις συγκεντρώσεις από τις 06.00 ως τα μεσάνυχτα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής, «ανακοινώνεται ότι με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής δεν επιτρέπεται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κατά το χρονικό διάστημα από 06:00 μέχρι και την 24:00 ώρα του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου 2016 κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της πόλεως Αθηνών, που περικλείεται από τις οδούς: λ. Βασ. Όλγας (από τη συμβολή της με τη Βασ. Κωνσταντίνου) – δεξιά λ. Βασ. Αμαλίας – αριστερά Φιλελλήνων – πλατεία Συντάγματος – αριστερά Μητροπόλεως – δεξιά Νίκης – δεξιά Καραγιώργη Σερβίας – αριστερά Σταδίου – δεξιά Βουκουρεστίου – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Κανάρη – συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ – δεξιά Μαρασλή – αριστερά Ι.Δ. Πατέρα – δεξιά Γενναδίου – αριστερά Ιασίου – δεξιά Βλαδήμηρου Μπένση – δεξιά λ. Βασ. Σοφίας – αριστερά Χατζηγιάννη Μέξη – δεξιά Μιχαλακοπούλου – αριστερά Βασιλέως Κωνσταντίνου (μέχρι τη συμβολή της με τη λ. Βασ. Όλγας)».
Υπενθυμίζεται ότι για τις 15.00 είχε προγραμματιστεί αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της οδού Ρηγίλλης, στον χώρο όπου βρίσκεται το μνημείο των Ιμίων, για να παρεμποδιστεί η εκδήλωση που είχε προγραμματίσει η Χρυσή Αυγή για τις 19.00 μπροστά στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).
Εν τω μεταξύ είχε προηγηθεί αργά το βράδυ της Πέμπτης στο Μοναστηράκι επίθεση ομάδας αντεξουσιαστών σε Γερμανούς οι οποίοι σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν ακροδεξιοί που είχαν έρθει στην Αθήνα για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

1 σχόλιο

  1. *Γιατί να μας δώσουν τα λεφτά τους οι ευρωπαίοι,

    * όταν ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ποιοι ΚΛΕΦΤΕΣ πολιτικοί έχουν ΣΗΜΕΡΑ τα κλεμμένα της προηγούμενης περιόδου στις τράπεζές τους?
    *Όταν γνωρίζουν, ότι ο Τσίπρας καλύπτει τον εγκληματία Καραμανλή και την κλίκα του, ενώ ΑΚΟΜΗ δεν έχει ζητήσει συγγνώμη από τον Παπανδρέου?
    *Όταν γνωρίζουν, ότι ο Τσίπρας εξέλεξε πρόεδρο Δημοκρατίας τον φυσικό αυτουργό της καταστροφής μας και ΔΕΞΙΟ χέρι του Καραμανλή?
    *Όταν γνωρίζει ότι υπουργός άμυνας ‘’έγινε’’ ο φασίστας καΜένος εντελώς και την ΠΡΩΤΗ ημέρα σπατάλησε 500 εκατομμύρια ευρώ για 5 κινητά «λείψανα» 60 χρόνων και βάλε?
    Όταν γνωρίζουν, ότι όλο το κόμμα ,φίλοι, γνωστοί και συγγενείς προσλαμβάνονται με αδιαφανείς και βρώμικες διαδικασίες και ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ αδίστακτα το χρέος και την αγωνία των νέων πτυχιούχων που μάταια ψάχνουν για μια δουλειά.
    *Όταν γνωρίζουν τέλος, ότι «κάποιοι» τον ..έκαναν πρωθυπουργό με μόνο στόχο τη διάλυση της Ε.Ε?

    *Πάμε στην Ευρώπη αιτώντας και επαιτώντας χρήματα για να ‘’βγάλουμε’’ τη χρονιά μας, ώστε να μην πεινάσουμε και νομίζουμε ότι οι …κουτόφραγκοι δεν ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει και τι λέμε για αυτούς?.
    *Πάμε αιτώντας και επαιτώντας άμεσες και μεσοπρόθεσμες λύσεις για να μη βουλιάξουμε εντελώς, αφού το χρέος μας είναι ..αμέτρητο και απειλούμε βρίζουμε και προκαλούμε και προειδοποιούμε ενώ αυτοί μας ακούν και …ξύνονται.
    *Πάμε έχοντας δημιουργήσει στο εσωτερικό μας μία ΑΘΛΙΑ προβοκατόρικη και εμφύλια «έφεση», ανάμεσα σε όλα τα πολιτικά και κοινωνικά στρώματα και τολμάμε σαν άλλοι ‘’νταβατζήδες’’ να ρίχνουμε ευθύνη ‘’στα φθηνά προφυλακτικά που χρησιμοποιούν οι ξένοι επιβήτορες’’??
    *Ζητάμε λεφτά να συνεχίσουμε τα πάρτι της διαπλοκής και παρέχουμε ‘’ασυλία’’ στους νταβατζήδες και στους πισωγλέντηδες της Καραμανλικής παραπολιτικής αλητείας?

    N Βράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση