GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ! Πουλήθηκε και ο αρχαίος Ναός του Απόλλωνα Ζωστήρα...

Γιώργος Θωμάς Ανακοινώθηκε η πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης. Πωλείται μαζί και ο αρχαίος Ναός του Απόλλωνα Ζωστήρα ο οποίος βρισκεται μ...

Γιώργος Θωμάς
Ανακοινώθηκε η πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης.
Πωλείται μαζί και ο αρχαίος Ναός του Απόλλωνα Ζωστήρα ο οποίος βρισκεται μεσα στην παραλια του "Αστέρα Βουλιαγμένης" ; Είναι δυνατόν;
………………………………………..
Η Ιστορία του ναού του Απόλλωνα Ζωστήρα
http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=180835

2 σχόλια

  1. Καμπάνια για να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους Ελληνες για την στάση τους στους λαθρομετανάστες ( μπέστε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δώστε )

    Mάλλον η καμπάνια πρέπει να γίνει για τα Γιουσουφάκια της Τουρκίας που βρίσκονται στον Σύριζα και στους Ανεξάρτητους Έλληνες και ειδικά σε Τσίπρα και Καμμένο ( για τους Ανεξάρτητους πιο παραπλανητικός τίτλος κόμματος δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αφού σε λίγο και με την θέληση τους δεν θα υπάρχει Ελλάδα αλλά η Επαρχία Ελλάδα της Μεγάλης Οθωμανικής Τουρκίας ) και να τους δοθεί το Μέγα Βραβείο Μπουλέντ Ετσεβίτ Ο Πορθητής Της Κύπρου, αφού με την πολιτική τους κάνουν την Ελλάδα μια Μουσουλμανική χώρα με εξουσιαστή την Άγκυρα.
    Κάποτε οι Κουμουνιστές Ή Αριστεροί του κόλου και της δεξιάς τσέπης θέλανε επιτακτικά η Μακεδονία να γίνει ανεξάρτητη ( Δορυφόρος προσωρινά της Βουλγαρίας και συν τω χρόνω κτήμα της ) τώρα ονειρεύονται και λειτουργούν έτσι που όλη η Ελλάδα να γίνει κτήμα της Τουρκίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …
    Γράφει ο Ν βράχος
    Ο Παπανδρέου αρνήθηκε να ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία και ντόπιοι, ξένοι’’ νταβατζήδες’’ και παραπολιτική ΑΛΗΤΕΙΑ τον πρόδωσαν και τον ανέτρεψαν.
    Σήμερα ΟΛΟΙ γνωρίζουμε την αλήθεια τόσο της χρεοκοπίας και της λιποταξίας Καραμανλή, όσο και της προσπάθειας Παπανδρέου να μην πτωχεύσουμε.
    Και όλα το πρώτο χρόνο ‘’έδειχναν’’ ότι μπορεί η Ελλάδα να αποφύγει την ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ χρεοκοπία και να μπει σε δρόμο ανάκαμψης και πιθανής σωτηρίας.
    Όταν όμως το πρόγραμμα ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ, που επέβαλαν οι ξένοι δανειστές δεν προχωρούσε, αφού ο Παπανδρέου ΔΕΝ ξεπουλούσε την Ελλάδα, τότε ’’ΕΠΕΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ’’ τα μεγάλα μέσα και την ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Και δεν χρειάστηκαν να ψάξουν πολύ. Ο ΜΟΝΙΜΟΣ εφιάλτης της νεότερης πολιτικής ιστορίας ήταν πάντα παρών. Δεν χρειάστηκε να ψάξουν πολύ για να βρουν και νέο ΑΠΟΣΤΑΤΗ από το χώρο του λεγόμενου εύκαμπτου χώρου. Ο Βαγγέλης ήταν ‘’εν δυνάμει’’ αποστάτης τα τελευταία 10 χρόνια ..τουλάχιστον.
    Έτσι το δίδυμο της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ επικουρούμενο από τους μικρομέγαλους εραστές της καλοπέρασης του’’θεοκρατικού ’’ κομμουνισμού , έστησαν χορό προδοσίας και πολιτικού θανάτου.
    Έπρεπε να υπονομεύσει, να διαστρεβλώσει να ΠΡΟΔΩΣΕΙ να ανατρέψει και τέλος να επιρρίψει τις ευθύνες της καταστροφής στο Γιώργο Παπανδρέου. Σαμαράς , Τσίπρας Βενιζέλος, χρυσοφονιάδες και ΚαΜμένος οργιάζουν στην συκοφαντία και στην παραπληροφόρηση. Ανατρέπουν τον Παπανδρέου με Ευρωπαϊκές οδηγίες και εντολές, και μοιράζονται τα ιμάτια ΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Ο Παπανδρέου ΑΡΝΗΘΗΚΕ να ξεπουλήσει τη δημόσια εξουσία και ντόπιοι και ξένοι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ τον προδίδουν και τον ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ.
    44% του λαού τον ψηφίσαμε να κυβερνήσει. Τώρα με ποιον τρόπο ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρήσουμε τους προδότες και τους χαφιέδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση