GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο Παπανδρέου θέλει να μπουν στην κυβέρνηση τα κόμματα της κεντροαριστεράς!

Σε συνέντευξη του ο Γιώργος Παπανδρέου στη Real News  προτείνει να μπουν στην κυβέρνηση τα κόμματα της Κεντροαριστεράς. «Μακάρι να βρεθεί...

Σε συνέντευξη του ο Γιώργος Παπανδρέου στη Real News  προτείνει να μπουν στην κυβέρνηση τα κόμματα της Κεντροαριστεράς. «Μακάρι να βρεθεί το πολιτικό θάρρος για μία συμφωνία προγραμματικού χαρακτήρα» αναφέρει...

5 σχόλια

 1. Θέλει να μπουν στη κυβέρνηση τα κεντροαριστερά κόμματα γιατί θέλει να τον σώσουν για τα πολιτικά του εγκλήματα και όχι μόνο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλά που να πάρει η ευχή,φτάσαμε στο τελευταίο σκαλί της χρεοκοπίας, και ξεμείναμε από αλυσίδες!!! ΟΞΩ ΡΕεεεεεε!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ

  ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ
  Ο Γιώργος Παπανδρέου, μίλησε και είπε την αλήθεια, αυτή την αλήθεια που ζούμε και αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα στη ζωή μας. Η διαφθορά σε όλους τους τομείς του δημοσίου, των ΟΤΑ και των επιχειρήσεων, είχε κτυπήσει..ταβάνι!
  Ο Παπανδρέου, την κτύπησε αλύπητα χωρίς ΚΑΜΙΑ διάκριση.
  ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1,2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ σε Λάτση και Βαρδινογιάννη για λαθραία εισαγωγή πετρελαίου.Τα πρώτα δείγματα ήταν φανερά και προσοδοφόρα για το Δημόσιο ταμείο. Οι πάσης μορφής επίορκοι τρομοκρατήθηκαν, κι ενώ το κράτος άρχισε ,επί τέλους, να λειτουργεί.
  * Ο Αντωνάκης έβλεπε το Μητσοτακέικο να τον κυνηγά, και σκέφτηκε πως να σωθεί.
  * Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ Βενιζέλος, κατάλαβε ότι χάνει το παιχνίδι και ήλθε σε επαφή με τον Σαμαρά, τον άλλο ΑΠΟΣΤΑΤΗ, αλλά όπως μιλούσαν, ‘’είδαν’’ στο δρόμο που είχαν βγει οι ΝΕΟ-Σταλινικές ''ύαινες'' τα μέλη της αντιπολιτευτικής συμμορίας του ,
  ''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ'' φώναζαν, προσπαθώντας να αποσύρουν τις καταθέσεις με τα εκατομμύρια τους , για να πέσει η κυβέρνηση.
  ΝΒράχος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΑΜΨΕ , Ο ΛΑΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ.
  Ο Γιώργος επιστρέφει ΝΙΚΗΤΗΣ και ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ, χωρίς κακίες και εμπάθειες, με το απλό χαμόγελο της ικανοποίησης του ανθρώπου που έκανε ΣΩΣΤΑ τη δουλειά του.
  Κοιτάζει όλους, με το ίδιο ανθρώπινο βλέμμα, του πολιτικού που ήξερε, ότι ο λαός όταν μάθει την ΑΛΗΘΕΙΑ, θα τιμωρήσει τους ψεύτες και τους κλέφτες.
  Χαμογελά λυπημένα και προσπαθεί να ξεχάσει τον άφιλο πολιτικό εφιάλτη Αντώνη, τον εμπαθή Αγάσογλου της διαπλοκής και της υπονόμευσης Βαγγέλη, τον συκοφάντη υβριστή φοροφυγά μπουρδολόγο ''καπετάν'' Πάνο, τον Αλέξη και όλη την υπόλοιπη μαρίδα πολιτικής διαλογής και της πολιτικής διαπλοκής .
  Απλά σκέπτεται , πόσο διαφορετική θα ήταν η Ελλάδα, αν , από τη πρώτη στιγμή είχαν αποφασίσει όλοι για το συμφέρον των Ελλήνων και όχι για το ευτελές πολιτικό τους σαρκίον.
  Μικρός που είναι ο κόσμος σήμερα, που όλα τρέχουν τόσο γρήγορα.
  Το μέλλον της Ελλάδας είμαστε ΕΜΕΙΣ ΞΑΝΑ!!
  ΝΜ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΣ-ΚΑΝ ΣΤΟ EUROGROUP ΤΟΥ 2008
  ΚΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ…
  Γράφει ο Ν βράχος

  Σεισμό προκαλούν σήμερα, οι καλά ‘’φυλαγμένες’’ δηλώσεις του Αλογοσκούφη που είδαν το φως , στις οποίες ομολογεί, ότι ΔΕΝ τον άφησαν, από το 2007, να πάρει σκληρά και αναγκαία μέτρα για να μη χρεοκοπήσουμε .
  ΩΣΤΕ, ο Παπανδρέου έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα ?
  ===============================================
  Ο Γιώργος Αλογοσκούφης αποκαλύπτει: ΔΕΝ πήραμε μέτρα γιατί φοβηθήκαμε το πολιτικό κόστος. Η εξομολόγηση Αλογοσκούφη, έστω και αργά, ‘’προϊδεάζει’’ τι θα επακολουθήσει σύντομα, αλλά δεν απενοχοποιεί όλους όσους και ήξεραν και ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ !!! Σύμφωνοι, ο υπουργός δεν έκανε αυτό που έπρεπε, αλλά σίγουρα την κύρια ευθύνη την φέρουν πολλοί. Απεχώρησε γιατί βρήκε μεγάλη ΑΡΝΗΣΗ στην αποδοχή και εφαρμογή περιοριστικών μέτρων εξυγίανσης. Σύντομα όλοι θα μάθουν, όσοι δεν γνωρίζουν, ότι το ΔΝΤ ήταν στην Ελλάδα και από το 2007 ‘’συζητούσε’’ με τους Ευρωπαίους την δυνατότητα και την πιθανότητα να μην χρεοκοπήσει η Ελλάδα.
  Στο Eurogroup του 2008
  =====================
  για τη αποφυγή της χρεοκοπίας της Ελλάδας, με τον Στρος-Καν, ως επικεφαλής του ΔΝΤ είχαν αποφασίσει να εφαρμόσουν το πρόγραμμα που εφάρμοσαν το 2010, αλλά υπερίσχυσε η σκοπιμότητα και το πολιτικό κόστος.
  Στο ίδιο μήκος κύματος απενοχοποίησης είναι και η αποκάλυψη του Γ. Αλογοσκούφη για το τελευταίο Eurogroup όπου συμμετείχε και ο ίδιος, τον Δεκέμβριο του 2008. Εκεί οι Ευρωπαίοι συζητούν για πρώτη φορά κάτι που δεν θα μάθει κανείς: «Τότε είχε έρθει και ο Στρος-Καν ως επικεφαλής του ΔΝΤ και συζητήθηκε το θέμα του μηχανισμού ουσιαστικά. Και στην ουσία απορρίφθηκε γιατί οι Γερμανοί δεν έδειχναν διάθεση να το στηρίξουν».
  Τα πρώτα μηνύματα έρχονται…
  ===================
  Τα Χριστούγεννα του 2008 αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντα το ενδιαφέρον των διεθνών αγορών για το ελληνικό χρέος. Σημαίνον πολιτικό πρόσωπο που έπαιξε κατόπιν ρόλο στις κυβερνήσεις του Γιώργου Παπανδρέου δέχεται τότε ένα τηλεφώνημα φημισμένου διεθνούς «κερδοσκόπου» από το Σεντ Μπαρτς της Καραϊβικής, όπου έκανε τις διακοπές του. Το ενδιαφέρον του εστιαζόταν στην πορεία του χρέους και το κατά πόσον τα ελλείμματα βρίσκονταν υπό έλεγχο.
  Το πρώτο ημιεπίσημο ηχηρό μήνυμα
  =========================
  όμως δεν αργεί και έρχεται από το Σίτι του Λονδίνου. Με την είσοδο του καινούργιου έτους, ο οίκος αξιολόγησης Standards & Poor υποβαθμίζει την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας από Α σε Α- και η προσοχή των ήδη νευρικών από τη διεθνή κρίση αγορών στρέφεται τώρα για τα καλά στις χρόνιες αδυναμίες της χώρας.
  «Η Ελλάδα απέτυχε να φτιάξει τη στέγη, όταν ακόμη ο ήλιος έλαμπε» λέει χαρακτηριστικά ο αναλυτής της S&P Μάρκο Μίρσνικ.
  Ο Κώστας Καραμανλής
  ——————————-
  σε μία από τις τελευταίες του προσπάθειες να διατηρήσει τον έλεγχο της κατάστασης κάνει ανασχηματισμό. Στο τιμόνι της ελληνικής οικονομίας βρίσκεται τώρα ο Γιάννης Παπαθανασίου. Την πρώτη μέρα που αναλαμβάνει ως υπουργός Οικονομικών, στις 7 Ιανουαρίου του 2009, δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Γιώργο Προβόπουλο. «Γιάννη, θέλω να μου αφιερώσεις μία ώρα σήμερα το απόγευμα οπωσδήποτε, για να σε ενημερώσω», ακούγεται από την άλλη πλευρά της γραμμής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση