GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γυναίκες με βολάν και άνδρες μόνο με σορτσάκια!

Τα αφράτα βολάν, τα φουσκωτά μανίκια, τα μεταλιζέ υφάσματα, οι λεπτές ρίγες, οι γυμνοί ώμοι, οι… βοτανικοί κήποι στα ανδρικά σακάκια, μ...


Τα αφράτα βολάν, τα φουσκωτά μανίκια, τα μεταλιζέ υφάσματα, οι λεπτές ρίγες, οι γυμνοί ώμοι, οι… βοτανικοί κήποι στα ανδρικά σακάκια, μαζί με τα αγορίστικα σορτσάκια καθορίζουν ήδη τις ενδυματολογικές τάσεις του 2016.
Τα μεταλιζέ και τα λαμέ υφάσματα θα λάμπουν όλη τη νέα χρονιά. Τα κεντήματα με πούλιες θα είναι περίτεχνα και οι ασημί αποχρώσεις θα αστράφτουν σε όλο το μήκος φορεμάτων όπως αυτά που σχεδίασε η Βικτόρια Μπέκαμ, τα πιο ογκώδη φορέματα του Vetement και τα χαριτωμένα ασημί σορτσάκια της Isabel Marant. Αρχηγός στον στρωμένο με πούλιες και παγιέτες δρόμο είναι ο Emilio Pucci με τις μπλε ελεκτρίκ δημιουργίες του.

Τα φετινά μανίκια είναι πολύ μεγάλα. Ογκώδη και φουσκωτά παραπέμπουν στον νεορομαντισμό της δεκαετίας του ΄80 με μια ανεπαίσθητη βικτωριανή πινελιά. Στις επιδείξεις μόδας για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 τα μανίκια «φώναζαν». Από τις ακραίες σιλουέτες του JW Anderson μέχρι τα διαφανή ρομαντικά φορέματα της Simone Rocha.
Στροφή στο ρετρό του ’50 κάνει η ανδρική μόδα. Όλα θα είναι και εδώ πιο μεγάλα. Φαρδιά πόλο μπλουζάκια όπως τα είδαμε στη Louis Vuitton, πουκάμισα με ανάγλυφη υφή, ψηλούς γιακάδες, κέντημα όπως το «μετέφρασε» στην ανδρική εκδοχή ο οίκος Dries van Νoten, καρό κοστούμια όπως ήταν η έμπνευση του Raf Simons και δυνατά μονόχρωμα λόγκο όπως αυτά που παρουσίασε ο E Tautz. Η κυρίαρχη τάση στα ανδρικά είνα τα φλοράλ υφάσματα. Σακάκια εμπριμέ με όλων των ειδών τα λουλούδια, μικροί βοτανικοί κήποι όπως αυτούς …που καλλιέργησε ο οίκος Gucci.

Και το καλύτερο για το τέλος. Η μόδα φέτος θέλει τα αγόρια να φορούν σορτσάκια.
Στο καφέ, στη βόλτα. Παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση