GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ομίχλη "εξαφάνισε" τον Βόλο - ΦΩΤΟ

Πρωτοφανής πυκνότητά ομίχλης έχει καλύψει περίπου ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται ακόμα και ...


Πρωτοφανής πυκνότητά ομίχλης έχει καλύψει περίπου ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται ακόμα και οι μετακινήσεις.

Η κάλυψη του Βόλου με ομίχλη είναι εξαιρετικά σπάνιο μετεωρολογικό φαινόμενο, λόγω της ιδιομορφίας της περιοχής και της παρουσίας του ορεινού όγκου του Πηλίου.

Η αποψινή πυκνή ομίχλη εμφανίσθηκε λόγω των πολύ υψηλών ποσοστών υγρασίας, που σήμερα έφθασε στο 100%, της συνεχούς βροχόπτωσης της ανοδικής πορείας της θερμοκρασίας και λόγω των νοτίων ανέμων.

Η ομίχλη είναι εξαιρετικά πυκνή στην περιοχή του λιμανιού, στη Νέα Ιωνία και στις βιομηχανικές περιοχές προς το Βελεστίνο.

Σε πολλές περιπτώσεις, η ορατότητα δεν ξεπερνά τα 30 μέτρα, ακόμη και στο κέντρο, ενώ στον περιφερειακό, η κατάσταση είναι ακόμη δυσκολότερη.

Όσο περνά η ώρα, η ομίχλη γίνεται ακόμη πυκνότερη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δυσχέρειες στις συγκοινωνίες ολοένα και πιο έντονες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση