GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σιδηρά κυρία που αντικαθιστά τον Λέανδρο Ρακιντζή

Στη θέση του γενικού γραμματέα Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή, θα βρεθεί η Μάρη Ζεντέλη Παπασπύρου, η οποία διαθέτει πλούσιο βιο...


Στη θέση του γενικού γραμματέα Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή, θα βρεθεί η Μάρη Ζεντέλη Παπασπύρου, η οποία διαθέτει πλούσιο βιογραφικό.
Η αντικατάσταση του κυρίου Ρακιντζή έρχεται μετά από 11,5 θητείας στη συγκεκριμένη θέση, μετά από απόφαση της κυβέρνησης.
Ως αντικαταστάτη του κυρίου Ρακιντζή ο υπουργός  Παναγιώτης Κουρουμπλής προτείνει την νομικό, πρώην εφέτη Μάρη Ζεντέλη - Παπασπύρου.
Η κυρία Παπασπύρου είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. από τις 16/9/1991 μέχρι τις 19/9/1995 υπηρέτησε στο Πρωτοδικείο Αθηνών ως ανακρίτρια, με την οποία ιδιότητα απασχολήθηκε σε σοβαρές υποθέσεις.
Το 1998 προήχθη σε Πρόεδρο Πρωτοδικών και τοποθετήθηκε στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας και στις 16-9-2004 μετετέθη στο Πρωτοδικείο Αθηνών.
Τον Ιούνιο του 2004 προήχθη σε Εφέτη και τοποθετήθηκε στο Εφετείο Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση