GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος Τούντορ, Άρνεσεν και πίσω ο Βεζυρτζής!

Είδαμε αυτό που περιμέναμε στο ντέρμπι. Μια κανονική ομάδα, με κανονικό προπονητή, με μικρά συμβόλαια, με 12 παίκτες που έκαναν ντεμπού...


Είδαμε αυτό που περιμέναμε στο ντέρμπι. Μια κανονική ομάδα, με κανονικό προπονητή, με μικρά συμβόλαια, με 12 παίκτες που έκαναν ντεμπούτο στη Σούπερ Λιγκ. Ο Ηρακλής χτίστηκε σωστά, χωρίς μεγάλα ονόματα και μεγάλο ρόστερ, αλλά με ποδοσφαιριστές που δίνουν το 110% των δυνατοτήτων τους. Έχουν απόλυτη πειθαρχία στο γήπεδο και στα αποδυτήρια, με απόλυτο αφεντικό τον προπονητή.

Ο Παπαδόπουλος έπαιξε το σύστημα που παίζει εδώ και χρόνια, 4-2-3-1, πίεσε στον άξονα τον ΠΑΟΚ γιατί με Ζάιρο και Ροντρίγκες που έλειπαν και τον Μυστακίδη που δεν ξέρω γιατί δεν ξεκίνησε, δεν υπήρχε μαρκάρισμα από τα άκρα. Γενικά ο Παπαδόπουλος κέρδισε κατά κράτος τον ΠΑΟΚ, πήρε το κροατικό διαβατήριο του "Αλέφαντου της Κροατίας". Δεν ξέρω γιατί κρατάνε τον Τούντορ, μάλλον το έχει πάρει εγωιστικά ο Σαββίδης.

Ο Τούντορ ξάφνιασε με αυτό το 3-6-1 που έπαιξε, ήταν αστείο με τρεις στόπερ πίσω. Δεν υπάρχει 3-4-3, αφού δεν υπάρχουν τρεις επιθετικοί. Μόνος φορ ο Μπερμπάτοφ, με Πέλκα και Σάμπο να έρχονται από πίσω, αλλά αυτοί δεν μπορούν, είναι αδούλευτοι. Αυτός πρέπει να δοκιμάζει συστήματα στο Ίντερνετ, δεν τα δουλεύει στο γήπεδο. Λέει στους παίκτες "αυτό το σύστημα θα παίξουμε σήμερα, μπείτε μέσα και παίξτε κουτουρού!".

Δεν μπορείς να παίζεις με τρεις στόπερ όταν ο αντίπαλος παίζει με έναν φορ, δεν υπάρχει η κάθετη πάσα. Στο γκολ που έβαλε ο Λεοζίνιο, κάποιος φώναξε στον Τζαβέλλα να πάει πάνω του και πήγε με τις κουτρουβάλες! Είχε μια κατοχή ο ΠΑΟΚ μέχρι ένα σημείο, αλλά ξαναλέω ότι ο Ηρακλής είναι κανονική ομάδα, με χαμηλή ποιότητα, αλλά με κανονικούς ποδοσφαιριστές, όχι μια ομάδα δημόσιων υπαλλήλων όπως ο ΠΑΟΚ που λένε "πάμε να παίξουμε, να πληρωθούμε και τελείωσε".

Αυτό που βλέπω στον ΠΑΟΚ είναι ότι δεν παίζουν αυτοί που αξίζουν, αλλά οι αρεστοί στην παρέα. Αυτό που άλλαξε από πέρυσι με τον Ολυμπιακό. Ο καρκίνος δεν γιατρεύεται με ασπιρίνες. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ έχει καρκίνο με πολλές μεταστάσεις. Είναι κρίμα γιατί ο Σαββίδης είναι ένας σοβαρός επενδυτής που έχει βάλει λεφτά στον ΠΑΟΚ, αλλά έχει πάρει λάθος δρόμο. Πρέπει να καταλάβει την κουλτούρα του οπαδού του ΠΑΟΚ. Οι ομάδες δεν είναι μπίζνα και επιχείρηση. Οι ομάδες ανήκουν στον λαό τους. Πρέπει να καταλάβεις τι εστί ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ηραλής, Παναθηναϊκός, να μπεις στο dna της.

Οι οπαδοί έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Το χαρακτηριστικό αυτών της Τούμπας είναι το χειροκρότημα αποδοχής της νίκης του Ηρακλή. Είδαν παιδιά που προσπαθούσαν. Ο οπαδός είναι έξυπνος, ο σωστός οπαδός επιβραβεύει την προσπάθεια, θέλει από τους παίκτες να μάχονται και να παλεύουν. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν το κάνουν αυτό, δεν παλεύουν. Η ομάδα πάει στον αυτόματο πιλότο. Υπάρχει απειθαρχία στα αποδυτήρια, δεν υπάρχει προπονητής. Η τελευταία ελπίδα στα διοικητικά είναι ο Νίκος Βεζυρτζής που ήρθε, είδε κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν, τα είπε στον Σαββίδη κι αυτός τον ώθησε στην έξοδο.

Να πω και κάτι στους οπαδούς που τρώνε το παραμύθι κάποιων δημοσιογράφων. Οι οπαδοί αγαπάνε την ομάδα, ενώ κάποιοι άλλοι πληρώνονται για να την αγαπάνε. Οι μόνοι που μπορείς να συζητήσεις μαζί τους, αν είσαι παράγοντας, είναι οι οπαδοί. Τα πράγματα στον ΠΑΟΚ είναι δεδομένα. Πρέπει να φύγει ο Τούντορ και ο Άρνεσεν που είναι σαν αόρατος. Αυτός είναι τηλεσχολιαστής στη Δανία... Πολυθεσίτης. Διώχνεις Τούντορ, Άρνεσεν, φέρνεις Βεζυρτζή, αλλά εν λευκώ, καθώς ξέρει τι εστί ΠΑΟΚ και παίρνεις κανονικό προπονητή και κάνεις σωστό σχεδιασμό, όχι γιαλαντζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση