GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ο Τζήμερος για το συνέδριο του Ποταμιού...

Thanos Tzimeros To protagon.gr (το οποίο εδώ και πολύ καιρό μού ανακοίνωσε ότι δεν δέχεται άρθρα μου, μολονότι έκαναν ρεκόρ αναγνωστών κα...

Thanos Tzimeros

To protagon.gr (το οποίο εδώ και πολύ καιρό μού ανακοίνωσε ότι δεν δέχεται άρθρα μου, μολονότι έκαναν ρεκόρ αναγνωστών και κοινοποιήσεων, άρα του έφερναν και λεφτά...) παρακολουθεί, υποτίθεται, λεπτό προς λεπτό, το συνέδριο του Ποταμιού. Φαίνεται ότι ήμουν αόρατος κι έτσι δεν έγραψε όχι μόνο τίποτε απ' όσα είπα, αλλά δεν ανέφερε καν την παρουσία μου. Αυτό είναι το άλλο, μεταρρυθμιστικό ήθος που ευαγγελίζεται ο "ούτε-ούτε". Ενθουσιάστηκε όμως με τις τοποθετήσεις της μεταρρυθμίστριας Φώφης. Ιδού η ενημέρωση:

13:22 Στο βήμα του συνεδρίου η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματα: «Συμφωνώ μαζί σας “Συνθήματα Τέλος”, αδράνεια τέλος!» είπε η κυρία Γεννηματά. « Το πρόβλημα δεν είναι αν θα φύγει ο Αλέξης Τσίπρας ή αν θα έρθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το ζήτημα είναι αν θα αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντος» συμπλήρωσε και υπενθύμισε πως η ίδια ανέλαβε «πρωτοβουλία για τη συγκρότηση μιας συμμαχίας των δυνάμεων του προοδευτικού χώρου».

Ηρεμήστε. Η Φώφη πήρε τ' όπλο της για να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντος. Μπορούμε πια να κοιμόμαστε ήσυχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση