GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλα αυτά θα επηρεάσουν και μας, στην Ελλάδα...

Γιάννης Σιάτρας Όταν κτυπάς την πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας, η αυτοκρατορία είναι υποχρεωμένη να απαντήσει και μάλιστα να το κάνει με ...

Γιάννης Σιάτρας

Όταν κτυπάς την πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας, η αυτοκρατορία είναι υποχρεωμένη να απαντήσει και μάλιστα να το κάνει με ακόμη μεγαλύτερη σκληρότητα. Διαφορετικά, δεν είναι αυτοκρατορία, αλλά σούργελο.
Οι πολέμαρχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ήδη εξετάζουν και εκσυγχρονίζουν τα σχέδια που έχουν συντάξει εδώ και χρόνια για τέτοιες περιπτώσεις. Και θα περιμένουν το σύνθημα της επίθεσης από τους πολιτικούς.
Φοβάμαι ότι μπαίνουμε σε ένα κύκλο ακόμη μεγαλύτερης βίας. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι, την τρομοκρατία των πόλεων δε μπορεί κανείς να την καταπολεμίσει, αφού πάντα θα είναι ένα βήμα μπροστά.
Όλα αυτά θα επηρεάσουν και μας στην Ελλάδα. Θα επηρεάσουν την περιοχή της Μεσογείου, τις ροές των προσφύγων, τον τουρισμό και την ευρύτερη οικονομία μας.
Δύσκολες μέρες μπροστά μας φίλοι μου. Να ευχηθούμε να μη βαρέσουν το Βερολίνο (άλλη συμβολική πόλη της αυτοκρατορίας και αυτή...)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση