GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ η νέα καριέρα της "λατρεμένης" πορνοστάρ των Ελλήνων...

Η πρώην "Ιέρεια" του πορνό, η αγαπημένη πορνοστάρ των Ελλήνων, η υπερπασίγνωστη Lisa Ann, έγινε sport reporter και τώρα ξεκιν...

Η πρώην "Ιέρεια" του πορνό, η αγαπημένη πορνοστάρ των Ελλήνων, η υπερπασίγνωστη Lisa Ann, έγινε sport reporter και τώρα ξεκινά και νέα καριέρα. Πριν από ένα χρόνο είχε ανακοινώσει και επίσημα ότι αποσύρεται από το πορνό και πως περνάει στον χώρο του αθλητικού σχολιασμού.

Πέραν αυτού, είχε ξεκινήσει να παρουσιάζει από τον Σεπτέμβρη του 2015, τις παραστάσεις του N.Y. Comedy Club, κάνοντας guest εμφανίσεις. Τώρα όμως, η 43χρονη σήμερα Ann, αποφάσισε να πάρει και ρόλο πρωταγωνιστικό, αναλαμβάνοντας και stand-up εμφανίσεις η ίδια από σκηνής.
Το show της λέγεται Paid or Pain και θα εμφανίζεται στο κοινό της μαζί με τον Jay Nog. Προφανώς και θα καυτηριάζει αυτό που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο. Το σεξ, τα φετίχ, τις ερωτικές μας συνήθειες και τα ταμπού της δυτικής κοινωνίας.
"Είναι δύσκολο να σε δεχτούν διαφορετικά όταν είσαι πορνοστάρ. Ήθελα όμως να το τολμήσω και να δείξω στον κόσμο κάτι που αγαπώ", δήλωνε πρόσφατα στο ραδιοφωνικό σταθμό Sirius XM, στον οποίο διατηρεί και δική της ραδιοφωνική εκπομπή. Από τη συχνότητα του Sirius XM, σχολιάζει ράγκμπι και φυσικά, το αγαπημένο της NBA.
Σημειώνεται πως η Lisa Ann είναι η "λατρεμένη" πορνοστάρ των Ελλήνων, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του PornHub, παρότι έχει εγκαταλείψει τον χώρο της βιομηχανίας ταινιών για ενηλίκους.
















@PaidorPain was SO.MUCH.FUN!! Probably shouldnt've cussed-off voters tho!! lolol @thereallisaann @JayNog@LadyZombie
Απαντώντας σε ερωτήσεις του κοινού στην πρώτη της εμφάνιση σε πρωταγωνιστικό ρόλο:

Εδώ σαν "sports commentator" σχολιάζοντας το Super Bowl:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση