GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Σταντ ντε Φρανς για το φιλικό Γαλλίας – Ρωσίας

O φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου της Γαλλίας με τη Ρωσία στο «Σταντ ντε Φρανς» έχει μετατρέψει το στάδιο του Παρισιού σε «αστακό» καθώς, το...


O φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου της Γαλλίας με τη Ρωσία στο «Σταντ ντε Φρανς» έχει μετατρέψει το στάδιο του Παρισιού σε «αστακό» καθώς, το πρώτο ματς των «τρικολόρ» μετά τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου, αποτελεί γεγονός υψηλής επικινδυνότητας.
Τα μέτρα ασφαλείας πριν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, εντός κι εκτός γηπέδου, είναι δρακόντεια. Σύμφωνα με το Εuronews, για τη φύλαξη έχουν επιστρατευθεί 400 αστυνομικοί και 1.300 μέλη της γαλλικής ασφάλειας.
Οι φόβοι εντείνονται εν όψει του Εuro του καλοκαιριού, όμως ο Φρανσουά Ολάντ, που θα βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου, εμφανίζεται καθησυχαστικός.
«Δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα αναβολής του Euro2016 ή ματαίωσής του. Τι θα λεγόταν τότε για τη Γαλλία; Τι θα λεγόταν τότε για την Ευρώπη; Δεν αρνούμαστε τίποτα εξ όσων έγιναν στις Βρυξέλλες, όμως το Euro2016 είναι ακριβώς ένας τρόπος απάντησης», δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος.
Οι επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου συνέβησαν ενώ στο Σταντ ντε Φρανς παιζόταν το φιλικό της Γαλλίας με τη Γερμανία.
Ο Ολάντ ήταν παρών, όμως έφυγε εσπευσμένα, όταν ακούστηκαν οι πρώτες εκρήξεις από το Σεντ Ντενί, δίπλα στο παρισινό στάδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση