GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ η Ρ. Μακρή κατά Ν. Νικολόπουλου: «Παίρνει "γραμμή" από τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου...»

Κατηγορηματικά διέψευσε η Ραχήλ Μακρή τα σενάρια που την έφερναν να αποδέχεται την πρόσκληση Νικολόπουλου – Μπαλτάκου για να θέσει υποψηφ...

Κατηγορηματικά διέψευσε η Ραχήλ Μακρή τα σενάρια που την έφερναν να αποδέχεται την πρόσκληση Νικολόπουλου – Μπαλτάκου για να θέσει υποψηφιότητα προκειμένου να αναλάβει τα ηνία του «δεξιού συνασπισμού» που κυοφορείται τις ημέρες αυτές, εξαπολύοντας μάλιστα και μύδρους κατά του ανεξάρτητου βουλευτή των ΑΝΕΛ -και όχι μόνο-, μιλώντας στην εκπομπή Red Pepper News και τους Πάρι Κουρτζίδη και Σπύρο Παπαδάκη, του ραδιοφωνικού σταθμού ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM.
Η κυρία Μακρή κατηγόρησε ευθέως τον κ. Νικολόπουλο ότι μαζί με τον δημοσιογράφο -εκδότη του περιοδικού Hot Doc»- Κώστα Μπαξεβάνη, παίρνουν «γραμμή» από τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου και της Κουμουνδούρου για να «εκβιάζουν πολιτικά» τον εν δυνάμει πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Αναρωτήθηκε δε ρητορικά πως θα μπορούσε να βρεθεί κάτω από την ίδια «πολιτική στέγη» μ’ αυτούς που υπέγραψαν και εφήρμοσαν μνημόνια, όπως οι κ. Τάκης Μπαλτάκος και Γιώργος Καρατζαφέρης, αλλά και με τον πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, ο οποίος ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ δεν προσήλθε στη συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, κι έτσι, μαζί με την απουσία του ΚΚΕ και της «συστημικής» -όπως τη χαρακτήρισε- Χρυσής Αυγής, «δεν υπήρξε η απαραίτητη απαρτία με αποτέλεσμα να γλιτώσουν ο κ. Γιάννης Στουρνάρας και η Ζήμενς, για την υπόθεση του αμαρτωλού συμβιβασμού μεταξύ εταιρίας και ελληνικού δημοσίου, φέροντας στα ταμία μία ελάχιστη αποζημίωση, σε σχέση με τη τεράστια βλάβη που προκλήθηκε…».
Όσον αφορά στο αν μπορεί να την πείσει ο κ. Μπαλτάκος, έστω να συμμετέχει κάποια στιγμή στο εγχείρημα αυτό της δεξιάς, η κυρία Μακρή επεσήμανε ότι δεν φταίει αυτή αν ο κύριος Νικολόπουλος πήγε και «κόλλησε σε ένα δείπνο» που κανονικά η ίδια είχε μόνο με τον επικεφαλής του κινήματος «Υπέρβαση», έχοντας ως απώτερο στόχο να βγάλει φωτογραφία και να τη «διακινεί ώστε να την εκμεταλλεύεται επικοινωνιακά», ούτε αν η ίδια είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, οπότε και συναντά στα vip του ΟΑΚΑ τον κ. Μπαλτάκο, τον οποίο μεν αποδέχεται κοινωνικά, αλλά δεν εγκρίνει πολιτικά, καθώς «υπηρέτησε τη μνημονιακή κυβερνητική πολιτική Σαμαρά».
Τέλος, αποκάλυψε ότι θα γύριζε στην κεντρική πολιτική σκηνή μόνο υπό τη σκέπη ενός κόμματος του οποίου θα ηγούνταν η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου -την οποία υπερασπίστηκε δεόντως-, καθώς μόνο σε αυτή έχει πλέον εμπιστοσύνη ότι θα μπορούσε να φτιάξει έναν «καθαρό πολιτικό σχηματισμό, που δεν θα ήταν συστημικός και ενδοτικός σε εγχώρια και ξένα διαπλεκόμενα συμφέροντα».
http://redpeppernews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση