GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ θέλει σκέτο "Μακεδονία" για τα Σκόπια...

Λίγες μέρες μετά την  αναφορά του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα στην ΠΓΔΜ ως "Μακεδονία", που π...

Λίγες μέρες μετά την  αναφορά του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα στην ΠΓΔΜ ως "Μακεδονία", που προκάλεσε ενδοκυβερνητικούς τριγμούς και την οργισμένη αντίδραση  του Πάνου Καμμένου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, έριξε εκ νέου λάδι στη φωτιά.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στα Παραπολιτικά, είπε πως προσωπικά δεν θα είχε καμία αντίρρηση, να ονομαστεί η ΠΓΔΜ "Μακεδονία".
"Το ζήτημα είναι τριτεύον ζήτημα. Πρέπει να υπάρξει λύση με συμβιβασμό. Δυστυχώς χάσαμε την ευκαιρία στο παρελθόν. Δεν θα είχα καμιά αντίρρηση για το «Βόρεια Μακεδονία» ή το «Σλαβομακεδονία». Το Μακεδονία δεν θα το απέρριπτα προσωπικά", είπε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, εκτίμησε πως μετά το ζήτημα με τον, Γιάννη Μουζάλα, είναι επόμενο να ανοίξουν κι άλλα κανάλια με τους ΑΝΕΛ, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε κάτι συγκεκριμένο.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια νέα αντίδραση από τους ΑΝΕΛ, για τη δήλωση του κ. Μπαλαούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση