GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ο Λεβέντης για τον σύζυγο της Φ. Γεννηματά και την (απίστευτη) πρόταση που του έκανε...

Τον λόγο για τον οποίο η Φώφη Γεννηματά δεν έστειλε στην Ένωση Κεντρώων και στον Βασίλη Λεβέντη, επιστολή για την συγκρότηση μιας πολιτι...

Τον λόγο για τον οποίο η Φώφη Γεννηματά δεν έστειλε στην Ένωση Κεντρώων και στον Βασίλη Λεβέντη, επιστολή για την συγκρότηση μιας πολιτικής συμμαχίας όλων των δυνάμεων του ριζοσπαστικού Κέντρου, εξήγησε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο πρωινό του Mega.
«Πριν από περίπου ένα μήνα συναντήθηκα με το ζεύγος Γεννηματά σε μία δεξίωση. Πριν τελειώσει η δεξίωση με πλησιάζει ο άνδρας της και μου λέει: εμείς κάνουμε μία προσπάθεια να διατηρηθούν οι σφραγίδες και τα κόμματα. Να διατηρηθούν οι χρηματοδοτήσεις, ο καθένας τη δική του και απλά εκλογικά να ενωθούμε.
Εγώ του λέω ότι συμφωνίες με βάση χρηματοδοτήσεις και σφραγίδες δεν κάνω. Για αυτό δεν μου έστειλαν τίποτα», είπε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Δείτε το βίντεο από το Mega. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση