GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπόμπολας προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος στο MEGA

Με την επιλογή του Φώτη Μπόμπολα για την ανάθεση καθηκόντων προσωρινού Διευθύνοντα Συμβούλου, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η συν...

Με την επιλογή του Φώτη Μπόμπολα για την ανάθεση καθηκόντων προσωρινού Διευθύνοντα Συμβούλου, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η συνεδρίαση των μετόχων του Δ.Σ. της Τηλέτυπος, της ιδιοκτήτριας εταιρείας του Mega Channel.
Πλέον, με την πίεση των τραπεζών να είναι έντονη και την απειλή η ιδιοκτησία του καναλιού να περάσει σε αυτές (με ότι αυτό συνεπάγεται), οι ενδιαφερόμενοι (μέτοχοι και υποψήφιοι νέοι συμμετέχοντες) οφείλουν να καταθέσουν μέχρι τις 7 Απριλίου τα 15 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η πολυπόθητη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Εκτιμήσεις αναφέρουν πως το Μεγάλο Κανάλι θα συνεχίσει την ιστορία του στην ελληνική τηλεόραση, ωστόσο η αναδιάρθρωση μοιάζει αρκετά πιθανή.
Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος απέστειλε επιστολή στο ΔΣ της Τηλέτυπος, στην οποία τονίζει πως τόσο αυτός όσο και άλλοι επενδυτές (μεταξύ τους ο Δημήτρης Μάρης της 24 Media) έχουν πρόθεση να συνεισφέρουν στην ΑΜΚ. Αμφιβολίες διατηρεί ο Σταύρος Ψυχάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση