GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο θάνατος του Κρόιφ... ένωσε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα!

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ εκπροσωπώντας –όπως αναφέρει- όλη την ομάδα και τους οπαδούς της, μεταφέρει τα συλλυπητή...


Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ εκπροσωπώντας –όπως αναφέρει- όλη την ομάδα και τους οπαδούς της, μεταφέρει τα συλλυπητήρια του και την αγάπη (!) του στην «αιώνια» και μισητή αντίπαλο της, Μπαρτσελόνα για τον θάνατο του «ιπτάμενου ολλανδού».

«Ένας θρύλος του ποδοσφαίρου, ένας μύθος του αθλητισμού έφυγε. Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη θλίψη μου για τον θάνατο του Γιόχαν Κρόιφ και να μεταφέρω για λογαριασμό όλης της Ρεάλ Μαδρίτης και όλων των φίλων της τα συλλυπητήρια μας και την αγάπη μας στη Μπαρτσελόνα και ειδικότερα στη σύζυγό του και τα παιδιά του», αναφέρει –αρχικά- το μήνυμα του Φλορεντίνο Πέρεθ το οποίο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της «βασίλισσας».

Αυτό καταλήγει:

«Ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή για αυτό και σήμερα είναι μια ημέρα πολύ θλιβερή για όλον τον κόσμο του ποδοσφαίρου».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση