GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η ταινία που έκανε γνωστό τον Γιάννη Βόγλη - ΒΙΝΤΕΟ

Η ταινία «Κορίτσια στον ήλιο», υποψήφια για Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας το 1969, ήταν εκείνη που έκανε τον Γιάννη Βόγλη σταρ στις καρδιές...


Η ταινία «Κορίτσια στον ήλιο», υποψήφια για Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας το 1969, ήταν εκείνη που έκανε τον Γιάννη Βόγλη σταρ στις καρδιές των κοριτσιών.
"Πάντως, δεν είχα αίσθηση της αρρενωπότητάς μου. Ήμουν μικροπαντρεμένος και ζούσα μια άλλη πραγματικότητα, έχοντας το χρέος της οικογένειας. Δεν με ένοιαζαν οι θαυμάστριες. Αλίμονο, αν είχα γνώση! Δεν ήμουν ωραιοπαθής. Είχα την αγωνία να εδραιωθώ στο θέατρο" είχε δηλώσει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του σε εφημερίδα.
Όσο για την συμπρωταγωνίστριά του, Αν Λόμπεργκ, ο Γιάννης Βόγλης είχε σημειώσει: «Ήταν εκθαμβωτικά όμορφη! Ήταν σαν ξωτικό! Διασταύρωση Αμερικανίδας και Σουηδέζας. Όταν την είδα, είπα «Μα, τι κούκλα είναι αυτή; Σαν ψεύτικη!». Μείναμε πάντα δυο καλοί φίλοι. Εκείνη στο «Πάμε πακέτο» είχε πει ότι είχε γοητευτεί από εμένα στα γυρίσματα. Πιστέψτε με, δεν το κατάλαβα ποτέ, δεν το διαισθάνθηκα καν».

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση